Ye ke boleh?





nampak sangat mudah kan?
tapi aku buat terbakar, uwaaaa..tsik!!  ╥﹏╥ buang camtu je roti dan cheese keping tu tau,dah buang tu meraung le aku sebelah tong sampah tu.hahaha.*sila jangan percaya* 
(≧y≦*)

ala2 membazir pun ada,sebabnya aku buat dua kali benda yang sama tapi suhu berbeza,tetap sama terbakar.keciwa? ofkos la sekica haha.

percubaan pertama tu cheese maintain kat atas roti.tapi bahagian bawah roti hangus,berasap2 ko.adoii la

second trial,sama gak berasap pas tu aku tegakkanlah toaster tu kan? konon2 dengan harapan menjadi la,sekalinya cheese mencair kat dalam toaster tu,huwaaaa dah jadi toaster cheese leleh  la toaster aku..mencik tau! fuh!
(≧∀≦)×NO


kang aku makan toaster tu je la, kan? 
boleh cenggitu? hahahaha

emmmm..tapi myb ko try menjadi kan? cuba la..ngeee
(⌒∇⌒)


-Sekian Terima Kasih-

Tak nak bersedekah??

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY BUNGA HATI MAMA wink