guest

KERANA MU BUNGA & SEPET

Pada waktu itu...

    Bila aku asyik membaca komen2 di Facebook..tiba2 mataku tertarik pada satu link "bunga&sepet:terima kasih ibu" lalu aku klik link tersebut dan aku terus membaca sampai la habis coretan si bunga..hatiku terus tersentuh masa itu..sebak juga rasanya,coretannya mengingatkan ku kenangan2 manis dan pahit sewaktu kecil ku..
   Apa yang dilaluinya seakan sama apa yang aku lalui dahulu..huhu..sedey campur gembira..tapi bukan kesedihan itu yang cuba aku ceritakan di sini..teruskan membaca..jgn tidur dulu..kita minum dulu..


OK..cerita seterusnya..


   kini setiap  kali si bunga mencoret,aku tidak akan terlepas untuk mengunjungi blognya,sehinggalah terdetik dihatiku untuk menulis juga..tetiba aku teringat blog yang ku "create" pada ogos 2009 dulu.sudah hampir setahun lebih blog itu ku biarkan tanpa ku beri makanan..huhu..kesian blogku..


   kini aku cuba untuk menulis kembali walaupun ayat-ayat ku tidak sepower karangan pendeta za'ba..tidak apa..akan ku cuba..jadi... kalau anda terbaca ayat2 yang tergantung dan tunggang terbalik di sini..jangan kisah sgt la ya..hehe..sekarang ni semangat tengah berkibar2 ni..eh salah..berkobar2..
   
Alamak jam da menunjukkan 1.45am la..Mata pun da semangkin berat ni..kobaran suda semakin surut...ku pandang kanan,suami tengah lena dibuat mimpi indah...ku pandang kiri si baby alesya tengah senyum2 simpul biarpun  sedang lena..HAAA!!!pa lg masa tuk tidur..nanti si baby bangun mau nen nen,,satu masalah lagi..belum tentu dapat tidur sampai ke pagi..

  So..terima kasih kepada ''bunga & sepet ''diatas pembakaran semangatku untuk menulis blog ini kembali..ku harap hujan tidak turun di tengahari supaya pembakaran ini terus menyala..klu hujan maka padamlah ia ;-p 
                                                                                    

                                                                                      sekian... 


-Sekian Terima Kasih-

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink