guest

4 HARI SUNYI TANPA BERITA ,KEMANAKAH?

Assalammualaikum w.b.t


Alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah..

"Akhirya dapat lagi kita bersiaran untuk kali ini",aisey itu ayat CIK NUR tu..hihihi.


4 hari sunyi tanpa khabar,kemanakah?ihik..ada sesiapa yang merinduiku kah?haha.ala, malu pulak.ihik..actually saya lagi rindu,rindu mahu beraya keblog kamu,rindu nak update entri.lama dah tak update kan?hihi.aisey padahal baru 4 hari je pun..nge3..yang kakak ramping2 dan abang macho2 tu,dah setahun tak update,steady rock je pun kan?haha..

Pas ni nak beraya sakan ke blog kamu pulak,ada habuk2 biskut lagi ke yang tinggal?haha.tiada pun tidak apa,air paip pun syukur lah..hihi.


Siapa perasan 4 hari saya diam 4 hari juga kamu tidak dapat masuk blog si 9NOL4?
Aaaa..sebab tu la saya diam,saya berkubang di blog 9NOL4.hihi.4 hari saya tak update,4 hari juga dia tak update,hihi.kesian kami :'(.sila jangan tanya kenapa lama sangat berkubang disana..ini adalah jawapan pihak admin"Segala Kesulitan Amatlah dikesali" hahaha..

Alhamdulillah langsai sudah janji dengan beliau..haraf2 dia suka la hasil kali ini..huhu.sebab beliau tak balas message saya lagi.so saya tak unprivate lagi blog tu.MZHANY ada tanya kan?kenapa tidak dapat masuk blog 9NOL4?tu la sebabnya dear..:)

So lepas ni,saya nak blogwalking sampai pengsan..hahaha.kita mulakan dengan bismillah,disudahi dengan alhamdulillah...hihi..



o ya,mengenai pertambahan group tu,memandangkan majoriti ahli dah setuju,kita akan buka peluang ini kepada 5 orang lagi ahli,3 ahli perempuan dan 2 ahli lelaki,tidaklah cikgu ETUZA keseorangan kan?ngee.,so ahli2 lelaki sila lapor diri.hihi..jadi dengan rasminya kekosongan dibuka sekarang..CEPAT!!CEPAT!! untung sapa2 yang join GROUP SEGAR FOLLOWER (GSF)..hihi.3 orang lelaki terawal dan 2 orang perempuan yang terawal lapor diri.itulah yang akan terpilih.sapa yang lambat..insyaallah lain kali peluang dibuka lagi :)

Saya mahu blogwalking sekarang,jadi ini ending story la ni..hihihi.


bye Assalammualaikum :)








-Sekian Terima Kasih-

21 comments:

mzhany said...

ooo patut ler.hehehe ok xpe xpe, nanti jengah lagi ;)

Miss BaNu said...

tula lamanyer menghilang..semua Group Follower segar dh tertanya-tanya dah hehe...welcome back ^_^

~Sweet Honesty~ said...

patutla ko senyap geng..ingtkn terlebih hidup udara segar sana..haha~ baa.. jgn kasi lama update ahli GFS tu ahh..

Cik Rose Cute said...

selamat kembali....

Aine Ainun said...

Tu dia...
Selamat bw mama arina..ehehehehee

Cik Nur said...

2 kali cuba masuk blog 9n0L4...lepas tu baru tahu, ooo..mungkin sedang di dogek2 oleh mama alesya...

hehehehe.... tahu sekarang ni akak bz... n rindu akak...!

Solehah Shamsuddin said...

haaa dah agak da.msti akak berkubang kat blog 9NOL4.Cikgu Etuza pun da tanya kat sy jgk ke mana akak pegi.hehe Solehah pun perasan jugak,nape la blog 9NOL4 xleh bukak.tapi Solehah syak msti akak edit blog dy ms tu.hik3

Lara E'dayou said...

mmg dah tau ke mana rina mghlng .. hehehe ..

M@W@R Q@SeH said...

sy nak lapor diri lah..ade lg ke peluangnya...hehehe

etuza said...

Asalam..
tertanya2 jg kemana..tapi ini blog cuma .keperluan hal lain sangat menuntut, jadi pada kami di blog pesona amat2 memahami. pernah tu sebulan pesona blog tak update...takut jg bersawang, rosak kah laman tu, tiada pula yg rosak. Semalam loading guna Google Chorm..tak boleh buka laman pesona.Ini yang keluar " welcome Ti Ngink" apa ni ya...buta tul saya ni. Malu juga bagitau aib sendiri..tpi nilah yg saya jumpa..blog pesona langsung x ada. Saya guna mozila firefox baru ada paparan laman pesona..adui slowman...amat perlahan, alamat lah nak rest berblog..sedih...

etuza said...

hehe yg keluar welcome to nginx.. error ja eja..
harap tak apa2..muncul jg blog pesona.

Misya Mialen said...

hahahahha..patutla aku x dpt buka tu blog dorg dik. msti ko kasi cantik tu kan.hihihi"D

MulutPayau said...

Assalamualaikum dik...

salam kenal dari akak...

9n0L4 said...

hehehe. rindu korang!

Yana Libra said...

dah agak dah mesti akak tgh bx mengedit blog org..hehe..skang saya tgh tgu giliran je ni..hehe~

Ayuni said...

hm, sye pun bz....

Cik Penguin_Solehah said...

terselit di sini sambil angkat tangan ada kosong lagi tak?nak join^^

dyabunga said...

patut lah dya buka blog tu tak dapat..haha..akhirnya update juga..pelik juga kenapa tak update..haha

@ deqla manjew said...

oooo....patut la snyp aje..ingatkan majok...hihi...deqla pun semlm menyepi...demam...dan still batuk2 ni...uhuk3...

Dieyna said...

Dah agak dah mesti menyiapkan hadiah2 rakan2 bertuah tu kan... dua hari ni akak pun tak aktif bw sebabnya bz.. tapi skang dah lega skit

Chic Na said...

patutlah sepi aje. tp tak dpt pn lg nk view blog Cik 9noL4? :)

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink