guest

AIK?ADA JUGA BLOGER NI TERSELIT..

ASSALMAMUALAIKUM W.B.T.

Alhamdulillah dapat juga akhirnya update blog untuk hari ini walau tengah sibuk dikerumuni kerja2 seharian.hihi.boleh pun ayat giteww?cam semut pulak der..hihi.

Bila buka blog hari ini,berbunga2 pulak rasa hati bila tengok bilangan follower makin naik..alhamdulillah..makin ramailah kawan maya..hihi.ini mesti hasil daripada promot GROUP SEGAR FOLLOWER ni,terima kasih sahabat2 ku..uhuk. isk..jasa baik kalian akan ku kenang selamanya.


Tengah dok terbang kesana kemari menjejaki follower baru tu ,tetiba saya sampai ke PORTO ALEGRE,RIO GRANDE DO SUL.Aik?ada juga pulak follower BUNGA HATI MAMA, dari sana ya.dia follow semalam..tengok BLOG dia bahasa penghantar adalah bahasa PORTUGUESE..gulpp!!..gulp!! telan air liur mama,mata hanya mampu kelip je nengok entri beliau..hihi.tak faham satu hapa..hihi..tapi dengan pertolongan pacik translater google akhirnya berjaya juga saya memahami maksud entri beliau..hihi.

Rupanya blog beliau blog bisness .sapa2 minat beli baju dan kasut import tu,boleh lah berkunjung ke blog beliau.hihi.

BTW "muito obrigado por ser meu seguidor" maksudnya (thank you so much because be my follower) ngee..aku tanya pacik translator..hihi.kalau tanya pacik ni kena buat ayat yang skema,kalau dak..terima lah ayat yang dia bagi tungang langgang..hihi.


ok la pas ni nak buat template untuk madam jaa(9nol4) pulak.hihi.tunggu ye jaa,jeng..jeng..jeng..ahakss..







-Sekian Terima Kasih-

18 comments:

@ deqla manjew said...

haha....bagus betol la mama ni...siap ada kwn maya dari portugis lg...glemer gitu... :)

aimaniman said...

rajinnya nak buat template lain... syabas.. selamat berbw...

etuza said...

....buat baik2 ya. Ambil rest jg.Kadang kita dituntut dahulukan yg urgent..yakin pasti BHM-AS bijak mengurus masa..tahniah.Pasti ada saja doa segar tuk BHM-AS..satu dari doa itu dtng dari blog Pesona ya..

Aine Ainun said...

Habisla...pasni mama pun ckap portugis gakk.hihikssss

~Sweet Honesty~ said...

muahahaha..mataaii ko kena google translator tuk translate..kalo aku gut,mmg nda layan sdh..haha

Dieyna said...

bagus betul belajar bahasa portugis.. hehe

Yana Libra said...

wah..rajinnya nak g tengok google translator..huhu~~

atopupbiz reload said...

nape nama kta x kuar kat widget top10 tu eik .. :'(

Arina Shamsul said...

@@ deqla manjewhahahaha..glamour la sangat ye..hihi

Arina Shamsul said...

@aimanimanthanks dear :)

Arina Shamsul said...

@etuzaterima kasih cikgu :)

Arina Shamsul said...

@Aine Ainunhahaha..ye dear pas ni nak cari class portugiese la ni..mana ada ?hihi

Arina Shamsul said...

@~Sweet Honesty~hahaha..kuling dia sudah follow aku gut..kena la layan sikit2..hihi

Arina Shamsul said...

@atopupbiz reload tu la masalahnya tu,dia nak main sorok2 dgn ayu lewteww..hihi.ke dia tak dapat baca rangking paling tinggi..haihsss..ngengada juga widget ni kan?hihi

Cik Nur said...

wahh..hebat sungguh mama alesya.... :)

Solehah Shamsuddin said...

Amboi kak Arina,da peminat dari Portugis tu.Akak,nanti lau dah pandai cakap bahasa Portugis,share2 le dgn kami sume yeye =)

9n0L4 said...

dup dap dup dap. huhu. berdebar gile ni menunggu hadiah. hee.

Chic Na said...

bestnya ada follower dr obersi. aah nnti da terer bhs Portugis, ajar lah kami ye.. :)

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink