guest

ALHAMDULILLAH,TERLAKSANA SUDA JANJI UNTUK KAMU BER-3

Assalammualaikum :)

Alhamdulillah,akhirnya siap juga saya create 3 kerat header,untuk follower2 pilihan bulan ini,so next month peluang kepada follower yang lain pulak..ngee.suka dak?tepuk tangan sikit..anyonyonyo..ahaks.

So kalau berminat nak header free design by mama,aiseyy..promot diri pulok,ahaks.kena kamceng dengan mama dulu la ye,hihi.ala,senang je nak kamceng dengan saya ni.*saya tak sombong punya wurang la*.(nak feel?try loghat cam SATIYA aka BABY FACE)hihihi.yang penting kena rajin2 menyapa aka menegur saya.ngeee.tak kenal maka tak cinta kan?bowwleh pun gitewww?hahaha.


Anda sapa saya,
saya sapa anda,
anda lawat saya,
saya lawat anda,
anda komen entri saya,
saya komen entri anda.
anda klik iklan saya,
saya klik iklan anda.
amacam?ada setuju?

Aisey cam iklan la pulok..haha.takpe2 itu kenyataan.tapi kadang2 tu saya tak berkesempatan untuk balas semula kunjungan kamu,almaklum urusan sana sini.huhu.tapi2,janganlah pulak serik2 ok,insyaallah ada masa saya pasti akan singgah.

So mari kita jalinkan persahabatan yang tak terjalin2 lagi ni,hihi.kata follower ,tapi betul2 ke boleh follow?hanya segelintir kan?huhu.so cuba tanya diri sejenak,apa motif kita sebenarnya follow blog mereka. kalau takat singgah hanya sekali KAN?kalau begitu,layak tak di gelar follower?ke nak gelar visitor je?ngeeee.


saya follower ke visitor ye????urm...

la~la~la~la~
assalammualaikum :)







-Sekian Terima Kasih-

3 comments:

Eima Ari said...

Saya nak remind je ni..pasni turn saya pulok..

ekekekekekee...=P

9n0L4 said...

kite jugak tau. hihi.

@ deqla manjew said...

tapi... mama x jengok pun blog deqla..kan? jenet kan?kan?kan?

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink