guest

CUBA TEKA MAMA BERADA DI NEGARA MANA?hihihi

 Caitss..main teka2 pulak kan?hahaha.ok la tu,senaman untuk otak kita petang2 ni kan?hihi.kalau tengok gambar2 bawah ni,rasa2 mama berada di negara mana?yang penting bukan di Malaysia ye.ihik..sapa dapat teka mama klik 3 iklan dia.hahaha..betul ni,tak tipu2..hahaha.

ok kita layan gambar2 ni.. mama pegi tempat ni pada 11 march 2012,ahad lalu.tu pasal blog tak berupdate tu..haha.
Ini,alesya sendiri yang p jumpa hantu ni tau,hantu ni tengah jalan2 pas tu alesya berlari kearahnya..hantu tu pun kesukaan,terus jadi cam ni hah.hihi.



Muka macam photostat kan?haha


 Aisey,muka mama poyo..hahaha.alesya dah mula longlai..ngantuk..


 mama suruh pandang camera papa,alesya lak g pandang camera orang..camna tu?hihi


wah!cam kenal robot ni kan?hihi


 A..pacik belakang tu real tau,bukan patung..tu la kerjanya,tercegat kat situ dari pagi sampai petang..


 cam tau je tempat ni kan?yang pernah datang tu,mesti tahu..ihik..
 Hahaha..siap boleh dancing tengah jalan raya lagi..hihi


 Kalau besar ni je polis,pandu lak keta tu,camna?kagum dak?haha.



 Takpe biarkan je dia buat apa yang dia suka,layan jee..hihi


 Aisey mama pun nak posing sengsorang juga..haha ..caits..


 Berat tau anak mama,termengah2 mama angkat..huh..


 team apa ni?team apa ni?pernah jumpa ke?vokalis yang tengah2 pakai tudung tu ye,hahaha.boleh?pun?


 Itu dia,lakonan kami menjadi..haha.kesukaan betul kenon saya..hakhak
Rasa2 pernah pegi tak tempat ni?pernah kan?so dimana lah?cuba konon teka kalau berani..haha.uik mencabar kewibawaan kamu ke tu..haha.teka lah..teka lah..ihik





-Sekian Terima Kasih-

10 comments:

Gadis mutiara_Solehah said...

x da iklan nak suh klik tapi ni dekat universal studio dkt singapore ke? Teka je,hehe^^

Kamsiah said...

kat singapore kan...

Eima Ari said...

Uits pg Singapore ke? Nape xajak?;-)

Cik Aini Lavender's said...

hahaha...mcm kenal sgt tmp ni..ahaks!

aisey terus teringat kenangan kat sni..smp juga mama arina kat sna ya..best gilerr kan..USS mmg terbaek lah =p

Yana Libra said...

ni mesti kat universal studio singapore kan?? bestnye dapat g sane..hehe~

Cik Nur said...

wah...jauhnya alesya berjalan..mama bawa alesya jalan2 dekat universal studio dekat singpore kan...bestnya..!

kak arina, nur rasa, header nur sama saiz dengan header yg akak buat dlm entry ni :

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/03/nah-sayangheader-freeambik2cepat-hahaha.html

header nur sama saiz dgn header kedua tu.. :) betul ke akak nak bagi free ni..?

kalau betul sy nak header yg simple..tanah header warna putih, yg lain2 warna sesuai dengan blog sy tu..

header dlm link yg sy bagi tu pun cun jugak mcm tu..

cantik di mata akak, cantik jugalah di mata saya.

dekat header tu kena tulis kan..?

etuza said...

Asalam..
Gambar2 kenangan, mencuit ingatan kan..
Bestnya melawat tempat lain di BumiNya.

aReLaN said...

kat USS la ni kan??walaupon tak pernah gi tapi rasa macam betul je.heheh

@ deqla manjew said...

mama kat bangladesh niiiii kannnn... betol x? hahahahaha... aduyaiii..cumelnya ank mama... like mama like daughter!!! so suweeettttt.... =)

SaZ aka ❥ Tun Teja ❦ said...

USS ?? Huhu... 1st pic, rs nyw kat situu an ?

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink