guest

GENG,APAKATA KALAU KITA TAMBAH AHLI?hihihi

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T.


Alhamdulillah sejak wujudnya GROUP SEGAR FOLLOWER ni,rasa makin semangat pulak nak update blog,apalagi blogwalking kan?hihi.yang lain2 pulak camna?apa khabar korang sejak sertai group ni?happy dak?dah ada pengomen dan pengunjung setia ?hihi..


Dah makin meriah rasa kan?senyuman pun meleret je ke telinga bila tengok komen2 yang mencuit hati mereka2 tu kan?hihi..eeeee..bestnya kenal korang.wah giteww..haha.So apalagi korang kongsi2 lak perubahan yang ada,sejak wujudnya GROUP ni,nak juga tahu perkembangan.hihihi.

Actually ada juga yang tanya,boleh lagi ke join group ni,huhu..saya pun tak dapat jawab apa da,huhu.sebab keputusan terletak pada kita semua kan?bukan seorang..

So apakata kalian sahabatku?Setuju dak kalau kita tambah ahli?kita tambah sikit2 je dulu 5 orang ke,senang sikit nak kenal mengenal kan?hihihi.so nanti group dah jadi 26 orang kan?camna?

Rasanya lagi ramai ahli lagi best dan meriah kan?hihi.lagipun ahli sekarang ni rasanya dah mulai kenal antara satu sama lain kan?hihi.setuju dak?

Em satu lagi,hari tu ada juga Aine Ainun tanya kalau group ni ada terma dan syarat,saya pun tak terjawab juga,sebab kena minta persetujuan semua juga kan?hihi..so pada pendapat semua nak terma dan syarat ke?kalau ada nyatakan ye..hihi..

nanti kalau nak komen jangan lupa simpan perkataan SETUJU ya.supaya senang sikit nak tahu pendapat korang..ngee..

tu je nak update,nak sambung buat kerja..ihik..
bye..assalammualaikum :)




-Sekian Terima Kasih-

26 comments:

Dieyna said...

Akak tak kisah pun.. kena wat gathering group ni .. hehe

~Sweet Honesty~ said...

ohh..aku tu setuju sajork..ok ja kalo tmbah 5 dulu..ndakla juling nnti mo blogwalking..hihi

Makin ramai makin meriah ba tu..makanya, aku SETUJU sajork..(^_^)

Cik Nur said...

akak comel..mana yg baik nur ikut je.. :)
maaf hari ni, xboleh bebas bergerak BW..cz perut xberapa selesa sejak dari semlm...

bulan ni, asyik sakit perut je..letih haihh..!

tapi nak wat mcm mane, ujian DIA..

etuza said...

Salam..
Setuju..tapi utamakan keahalian blog lelaki ya..tak lah sunyi Pesona...Pesona lum sempat terjah semua..tak terkejar oleh masa. curi2 ..kekadang tak sempat. biasa malam ya online..dan time cuti2 ja.

Aine Ainun said...

Setuju Mama!
Roger...

9n0L4 said...

ikut majo ajeee. jgn lupe join segmen kenal mengenal tu ye. ade org jnji nk join kannn. hee.

Yana Libra said...

macam cepat sangat je nak tambah kak..sy tak abis kenal lagi ngan semua ahli ni..takut tak terkejar je ni..isau..huhu~~

aizu's life said...

salam...

cmner nk join grup nih?? sy baru jer TERbaca [asal nih.. n tetibe TERasa cm nk join gak.. toing.. toing..

(^_^)

Lara E'dayou said...

setuju je .. kalo saye nk join group ni blh x .. hehehe .. :p

dyabunga said...

dya setuju.cuma sekarang ni dya agak busy nak siapkan assgmnt..kalau lambat blogwalking tu jgn marah dya ye..hihi

Solehah Shamsuddin said...

Solehah setuju je.Akak,Solehah mmg boleh saje tambah ahli group ni,tp tanya la yg len jgk ye.Ha,bab terma dan syaratnye Solehah xbpe paham.klu syaratnya mudah diikuti,ok je =)

mzhany said...

tak kesah jugak. hihi ada masa bleh jumpa gathering ramai2 nih ;)

etuza said...

Klik2 lah Pesona EWWK..bila ada tiem ya..BHM - AS terpilih tau 3 yg terbaik tu..

Miss BaNu said...

setuju gak..tmbh sikit2 dulu..jadi xdelah pening dan juling nk blogwalking t hehe..

Chic Na said...

suka! makin bersmgt utk blogging & BW. setuju kalo tambah sket2. skali tmbh 5 org. takut byk2 nnti xsempat nak berBW. tntang syarat tu lak sy ikut saje.. :)

lelamaisara said...

setuju kalu nak tambah ahli..bertambah meriah....

Lara E'dayou said...

singgah lawe bunga hati mama lunch .. :)

@ deqla manjew said...

deqla on aje!!! elok bg geng2 elok jgk bg deqla...yg penting geng ni jgn skali2 berpecah!!! pssttt...lg best kalo ada gathering kan...huhuhu

Dieyna said...

TAG MAMA DI SINI
BLOG TERBAIK PILIHANKU

mzhany said...

As salam,
Arina, boleh tak buat entri atau kalau mama tahu pasal blog http://farizafairuz.blogspot.com/ ni, hany tak boleh nak masuk sebab dia dah set kan permission. so hany takleh jengah. hany skrg tengah nak buat review utk semua blog under gsf. tapi tak dapat access pulak http://farizafairuz.blogspot.com/ hari ni. b4 ni hany rasa boleh lagi. either dia tak bagi hany access atau mmg dia tgh edit or ada apa apa...

"
blog This blog is open to invited readers only

http://farizafairuz.blogspot.com/
It doesn't look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation.

You're signed in as zukihany@gmail.com - Sign in with a different account "

Lara E'dayou said...

bz beno mama rina skrg eik .. hehehe

etuza said...

Bercuti kah?..moga keluarga AS bahagia. Berehatlah dan tumpukan dahulu anak2 ..blog hanya sampingan sosialisasi kita..Apapun jemput ke blog Pesona nanti ya.

Misya Mialen said...

blh jg tambah dik. tp, utk blogwalking tu ambi masa juga. klu ada byk keja, tertangguh blogwalking. tp, akan dijejak juga.;D. dik, bagus lagi x ada terma n syarat. just follow sesama sendiri pun ok.;D

Cik Aini Lavender's said...

Cl ok je..mn2 pun x kisah..
rs nya nti mama arina kena wat perjumpaan ahli persatuan nih.hehehe =p

kayyana said...

mau mau.. saya mau join jd ahli.. hehehe

Lara E'dayou said...

mama rina owh mama rina .. mana mama rina ni .. lama beno hilang nye mama rina ni ..

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink