guest

HADIAH UNTUK KAMU YANG MEMIKAT HATIKU..ihik.

Assalammualaikum..w.b.t

Ketika ini,berbaur rasa yang ku alami,macam2,sedih ada,gembira ada,terharu ada,korang rasa2 kalau digaul rata jadi rojak ke jadi karipap?ke jadi cendol?hihihi.

Sedih sebab apa?sebab,baru je terbaca berita pemergian adik NURUL NADIRAH @DIRANG yang hilang 1 march lalu,saya ada juga buat entri tentang kehilangan tu.kalau rajin baca entri DISINI,apa yang kita harafkan,tetapi berlaku sebaliknya.cara pemergian beliau sungguh menyayat hati.sungguh kejam pelakunya,namun siapalah kita untuk menghukum manusia,biarlah Allah yang membalasnya..AL-fatihah untuk adik dirang :'(

Gembira dan terharu sebab apa,sebab baru je lepas baca entri kak DIEYNA kalau nak baca entri klik SINI.terima kasih kak sayang...muah!.la~la~la~uwaaaa..uwaa..isk..la~la~la~.(cuba ko bayang,camna la tu sedih tapi gembira)hehe

Kalau merujuk tajuk,topik2 yang ku utarakan tadi memang jauh menyimpang,almaklum silap masuk simpang,ok sekarang kita u turn ye..

OK,dah sampai da,kita serius bincang tentang topik utama pulak ye,ihik.Begini,sebenarnya ada 3orang follower yang betul2 pandai menarik hati saya.tapi bukan bermakna yang lain,tidak pandai,but kita kan baru je kenal mengenal,so tak cinta sangat lagi kan?hahaha.

Dorang ni pun dah lama jadi follower setia bunga hati mama ni,saya pun dah lama skodeng cara dorang,dorang memang baik la,mereka merupakan pengomen tegar blog ini dari dulu.so sekarang terfikir juga,nak balas apa kan?ye la orang dah kira menghargai kita,sanggup menjulingkan dan memeningkan kepala membaca entri merapu kita setiap hari,takkan tak terfikir nak bagi apa2 kan?so mama pun terfikirlah nak hadiahkan mereka yang gojes2 tu HEADER  hasil dari kretiviti yang tak seberapa mama.huhu.takpe la,yang penting niat tu ikhlas kan?ngeee.

So mereka2 itu ialah..

dan

Wa..tentu senyum lebar mereka ketika membaca entri ini,tengok tu ada serpihan cili lagi di celah gigi,wahhhh gitewww..kopek2! lepas tu baru continue senyum tu.hakhakahk.

Ok,Sayang2ku bertiga ini sila kirimkan saya Apa tema header,warna,kelebaran,dan icon atau gambar korang yang nak jahit di header kamu tu ye dear :).ke nak saya culik je gambar2 gojes kamu tu?hakhak.siapa cepat dia yang mama create dulu ok..ngeee.

Ok la,cerita pun dah panjang melebar,so kita MINUM DULUuuuu....

Bye Assalammualaikum :)


Pssssstttt..
tahu camna nak tarik hati mama?hah,pandai2 lah cari sendiri.hahaha.tapi bodek2 tak ikhlas dan ikhlas mama tahu beza tau.hihi.apapun lepas ni akan ramai lagi follower yang mama intai2..hihi..termasuk kamu ;p


-Sekian Terima Kasih-

16 comments:

Eima Ari said...

Wah!!!

Nak gak..huwaaaa....

Ms Velentine said...

tahniah

Ayuni said...

tp sye pun slalu dtg cni....

[ wanni ] said...

cantik header mama buat untuk Miss Banu~ :D

Dieyna said...

terima kasih... promote blog akak dah tu...:))

etuza said...

Asalam..
Saya tak boleh jika tak ke laman saya Pesona EWWK. Tq datang menjengok ya..wow!..hebat ni laman anda. Tanpa teman blog yang lain sepi rasanya, apapun Pesona EWWK rajin membaca. Membaca jambatan ilmu, alam maya punyai apa saja..tapi kena berhikmah, bermaksud ambil yang baik2 ja di alam maya.
Tq bunga hati mama, best..linkkan lah ni..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hehe, first time ziarah sini. page yang ceria!!!:))

Misya Mialen said...

hahahhaaa.alangkah sab gembiranya hatiku.;D tq byk2 dik. syg kamu sgt;D hihih. ba jap lagi aku kasi tu semua yg ko mau k;D

Misya Mialen said...

dik, ni besar header aku 980x260. aku mau ko gabung kaler pink dan purple ah. tema aku, apa2 jak yg cantik di mata ko. gmbr pun ko ambi jak dlm blog atau klu ko x suka, nnt ko kasi tau aku, aku bg ko k.

Cik Nur said...

wahh..cm tahu2 je tengah senyum meleret bila nama nur naik..tapi mam alesya..cili tu xde ye..hihiihi

erm..blur jap nak pilih tema ni....nebes pun sama..macam mana tu..?

pstt..hari ni bz keje...

Abhamz said...

assalam, sori lambat sikit respon segmen Ben Ashaari Bloglist April...

www.abhamz.com

bungacahaya said...

thanks sbb sggah kat blog saya....happy blogging

Gadis mutiara_Solehah said...

haha,amboi baiknya dia.. Btw,suka sangat design blog ni^^

SunnyFunny said...

wahh . untung lahh . teringin jugaxx na dapat hadiah dari akak .
ta pe , ta pe . saya akan cuba curi hati akak supaya akak tertarik nan saya . hahahax . ( terlbey suda :) )
jgn mara ~

Cik Aini Lavender's said...

wahh...nm CL ada gak lah.cheewahhh kembang kuncup dh ni x sangka bleh dpt header free..ahaiii syg mama arina =p

trs tetiba semangat dtg smbil snyum2 n pikir nk header cemana?gojes cemana?warna cemana?wahhhh...jenuhlah mama arina lps nih..ahaks!

@ deqla manjew said...

tahniah utk yg berjaya..untungnya! insyaAllah giliran deqla bakal ada kot ? haha..kalo ade rezeki la kan..xde xpe.. deqla tetap suka terjah blog mama...

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink