guest

HADKAN SETAKAT 20 ORANG AHLI GROUP SEGAR FOLLOWER SETAKAT INI.

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T.


ALhamdulillah terima kasih atas sokongan yang Ahli2 group SEGAR FOLLOWERberikan.setuju tidak dengan nama ahli tu?huhu.tiada bantahan pun setakat ini.so saya anggap kamu setuju la ye..ngee.tapi kalau ada cadangan pun saya terima.

Ok ada cadangan dari AINE AINUN untuk penghad-an ahli group kita kepada seramai 20 orang setakat ini.jadi ada 5 ruangan lagi yang kosong sebab ahli sekarang ini ada 15 orang sahaja kan?jadi cepat2 kepada yang lain maklumkan penyertaaan anda..CIK LAVENDER..bila nak bagi respon..huhu.takut nak simpan nama CL.takut tak berkenan pulak nanti.huhu.

Kita hadkan 20 orang je dulu setakat ni ye,untuk memudahkan kita berkenalan dan berkunjungan sesama kita.kalau ramai sangat tak terlayan pulak nanti kan?jadi ahli lain setuju?ok la tu,setiap entri kita ada 20 pengomen dan follower setia setakat ni..pun dah berbaloi2 kan?daripada sebelum ni,tak sampai kot 20 orang yang tinggalkan komen kan?hihi.

so setiap ahli saya minta sangat2 dapat beri kerjasama ya sahabat2 ku :)tolong follow semua ahli kita,then rajin2 la terjah blog mereka dan komen entri mereka,setuju?apalah guna bergroup kalau tidak sehaluan kan?ngeee.

o ya,tolong baca betul2 ENTRI INI<--sila klik) dan fahami tulisan merah itu.sebab setakat ini ramai yang mengadu tidak faham.hihi ..sorry sangat.

ok itu saja update untuk group follower segar ketika ini.saya nak mandikan alesya dulu..hahaha.

sekian wassalam.






-Sekian Terima Kasih-

14 comments:

dyabunga said...

ada kosong lagi ke?

Cik Aini Lavender's said...

mama...Cl nk join jgk tp x bapa nk fhm lah.huhuhu
smp ati takut nk simpan nm CL ye ?huhu

mzhany said...

ada 5 kosong lagi kan? sy nak masuk jugak...nanti boleh respon tak sy bleh join ke tak...

dan macam mana sy nak tahu yg saya termasuk dlm kategori 20 org tuh?

Yana Libra said...

Baru faham..tadi tak berapa nak faham sangat..hehe..kalau camtu, saya wat bloglist khas untuk segar follower pun ok jugak kan?

Aine Ainun said...

Alright...
saya da follow...=))

Cik Aini Lavender's said...

mama Alesya...Cl x kira..nk jugak =p

9n0L4 said...

berbaloi² sgt tuh. bertambahlah satu lagi sidebar bloglist saye nmpknye. harap korang BW nanti, tak jadi lambat loading. ;)

~Sweet Honesty~ said...

betul2..apa guna bergrup kalo datang n pergi tak kembali2 lagi..haha~ sangat setuju tuk hadkan 20 org follower tuk 1 grup..takut tak terterjah lak nnti kalo dah ramai sgt...(^_^)

Cik Nur said...

mama, nur dah masukkan 14 senarai dalam blog list baru nur...

terhad sampai 20 org kan..waktu pun ade terhad jugak ke..?

atopupbiz reload said...

setuju~setuju .. :D

@ deqla manjew said...

ok...hadkan 20 org dulu eh...setakat ni deqla da terjah geng2 deqla ni dan follow...yg mana deqla lom follow tu sila bgtaw deqla eh...lg 1 yg guna url .com tu mmg deqla x pat nk terjah blog dye kat opis..but deqla akn terjah nnti..pomish geng !! :)

Yana Libra said...

Setuju sangat akak hadkan..kalau banyak sangat, takut tak terjenguk lak nanti~~ :)

@ deqla manjew said...

eh salah, bkn .com...hihi...tp www. tu...iaitu mzhany... nnti deqla follow kamu ye dear...

etuza said...

Tahniah..Grop Segar..

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink