guest

HEADER IKHLAS UNTUK AKU,CINTA & CITA-CITA2..

Assalammualaikum

Alhamdulillah,siap suda juga header kedua untuk Cik Nur,haraf2 Cik nur suka dengan Header yang tak seberapa ini.

Cik Nur request takmo letak wajahnya.Sebab dia lebih suka berkerja di sebalik tabir,agak2 kamu kalau berkerja di sebalik tabir ni,tak serabut ke?ye la,tak ke hujung tabir tu terbang2 pas tu sapu2 ke muka?hahaha.boleh pulak saya terfikir begitu ye?sapa suruh ada pepatah camtu kan?hakhakhak.jadi saya tempek je gambar katun tu mewakili cik nur.hihihi.boleh cik nur?comey dak katun tu?ihik.

Ok..ok sudah2,cik Nur ngamok kang saya tak ikut2 ok.hihi.Cik nur..cool cik nur,fuh!fuh! nah saya suda flying kiss 4 ketul ais ke hati kamu.haraf boleh sejuk hati cik nur.ahaks..


Haraf2 header ini boleh lagi sejukkan hati cik nur,hihi..



Cik nur suka?huhu.

klik pada gambar untuk saiz sebenar.kalau cik nur nak ambik,
klik gambar>>gambar membesar>>right klik>>save image as>>simpanlah mana2 file>>done!


pesanan:Follower2 tersayang yang lain,jangan kecik hati pulak tau,
takpe lepas ni kamu pun ada can,hihi,yang penting apa?kerjasama?
bukan!bukan! bukan wonderpet ,apa yang penting kita kamceng dulu la..amacam?ada setuju?hihihi.ala,nak kamceng dengan saya senang je..saya kan friendly..ahaks..;p





-Sekian Terima Kasih-

14 comments:

Dieyna said...

comey tulisan kat header tu bulat2... hehe

Gadis mutiara_Solehah said...

awesome header tu^^

etuza said...

Salam
Blog Pesona ja kah gen lain kat sini.Taka apa, nak tengok juga header ni.Kreatif ..tahniah

Kazman / Sue said...

cantik header tu...

Cik Nur said...

wahhhhhhhhhhhhhh....!!!!!!!!!!!!!!

uikkss..panjangnya nur menjeritt..!!!

Comeiiiiiiinyaaaaa..!!!!

Terima kaseh mama aleysa..!

nak bertukar lah...boleh takk..?? hehehehe

apa2pun terima kaseh....!!!!

Cik Nur said...

nur dah bertukar....hihihihi..

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/03/terima-kaseh-mama-arina.html

Cik Nur said...

suka..comel sgt2..!!

nur xtahu sgt bab2 header ni....huhuhuh.

tapi ok la tu..:)

Cik Aini Lavender's said...

wah...jeles2
nk header simple mcm cik nur jgk mama arina..yg penting colour pink tu haruss tau.hahaha

mama arina wat lah cemana pun,nk letak cartun2 pun xpe..ai xnk letak gambo pp yg tembam ni..ahaks!

cik nue...ai jeles lah =p
cantik!

Cik Nur said...

hehehe..Ai..sila jgn jeles.. hihihi

akak...sy dah letak yg baru ni..Ngam..!!

cantikkkkkk sgttt..!!

ai tentu jeles..hihihihihi

9n0L4 said...

mahu jugeeeeeeeeee. (:

@ deqla manjew said...

comelnyeeeee... nk jeles ngan cik nur la cam ni... hihi

Nyue said...

jealous dgn cik nur..he3....
cantik header baru tuh...

Yana Libra said...

saya jeles jugak..huhu~~ :p

Solehah Shamsuddin said...

so cute.how u do this header,Arina? ^_^

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink