guest

MAKLUMAN BARU UNTUK FOLLOWER2 KU TERSAYANG.ahaks..NAK TAHU ?SINGGAH DULU..haha.

Assalammualaikum.. wbt..

Ihik akhirnya singgah juga ye.ngeee.terima kasih,

Bagus2,nasib baik singgah kalau tidak,melepas.haha.tahu kenapa melepas?hehe,sebab kalau tak singgah tadi,nanti tak tahu petang ni ataupun besok mama NAK BAGI 2 KETUL HEADER FREE.ketul pun ketul la kan?hihihi.

Tapi dua ketul je tau,diulang lagi sekali dua ketul.ahaks.so kepada follower2 kesayanganku siap sedia ok.ihik.maka dengan itu sentiasa dalam keadaan senang diri je ok.nanti bila2 boleh jaga sedia..hahaha,cam kawad lak kan?ngeee..

Napa saya suru siap sedia?sebab header tu akan jatuh milik kepada pengomen pertama dan kedua di entri tu nanti.hah! sapa cepat datang dialah yang dapat.hihi.camna?agak2 boleh dak?hihi.

So,rajin2 cek sini ye sayang,supaya tidak terlepas peluang.hihi.header itu akan ditayangkan,eceh cam wayang kenon.haha.sama ada petang ini,malam ini,atau besok pagi.so...jeng..jeng..jeng..tidak sabar juga mahu tahu siapalah yang empunya milik header tu nanti.hehe.

Kalau sudah rezeki tidak akan kemana juga kan?setuju dak?hihi..tapi,
Harap2 kamu punya rezeki la ye.amin~

ps:Header free ini hanya untuk follower2 yang sah berdaftar di blog ini je ye.ngeeee.tapi,tapi kalau rasa2 teringin juga nak cuba nasib,silalah follow..haha.ok?

Kita sama2 dalam dilema penantian .ahaksss.



-Sekian Terima Kasih-

9 comments:

deqla manjew said...

deqla nak !!!! pleaseeee.... (merayu2 ni...hihi)

Masz Sidek said...

ohh.. siapa cepat dia dptlah ni...

Dieyna said...

nak jugak.. mesti chomell

Ms Velentine said...

nah terlambat sdh sa...

kayyana said...

wah.. bestnyer..tp rasanye tak dapat je... sbb esok cuti

Yana Libra said...

alamak, kena lumba ni..hehe~

Cik Nur said...

xdapat nk berebut..cz xsiaht hari tu..huhuhuh

Solehah Shamsuddin said...

wah best2...

etuza said...

Peluang terbuka, baru mengenali blog ini..bagus.

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink