guest

MASA UNTUK BERTUKAR..BERTUKAR SEKARANG!!

Aiseyman..tengok sudah bertukar kan?bertukarrrr lagi!!!lagiii!!!lagiii!!!aik tidak jadi pulak,sebab ada kamu kot,tu yang magic tak jadi tu..hahaha.


Haraf2 kamu tidak bosan tengok baju baru cik blog saya ni.huhu.baru je pakaikan dia tadi subuh,tu pun ngegada tak nak tukar.cerewet!!ahakss..nak juga baju sebelum ni,padahal dah lusuh dah.ihik padahal saya yang cepat bosan.ngee.

Kadang2 terfikir juga,bilalah agaknya saya boleh bertahan lama guna satu2 design tu.emm,asyik nak tukarr je..haih.padahal kalau tengok blogger2 famous amous tu,kekal dengan template dan header yang sama je.tak silap dari tahun lepas lagi..setianya mereka kan.itulah identiti mereka.

Tapi kalau saya, paling lama bertahan pun 2 minggu,keke.Pantang nampak baju yang lawa,saya pun nak tukar juga.haha.tapi tabiat ini hanya untuk design blog saya aje ye,perkara2 lain saya tetap setia..ahakss.

Ok lah haraf kamu selesa bila berada di sini.tidaklah bosan kan ngadap baju yang sama je,ngee.tapi ngadap muka tuan blog ni,jangan bosan lak,muka tuan belog tak leh repair ye.nanti tak pasal2 dimurkai ALLAH..takmo..takmo camtu.ngeee.

Bersyukurlah dengan apa yang ALLAH kurniakan.jangan sesuka hati mengubah milik ALLAH.semuanya hanya pinjaman untuk kita.:)sayangi diri anda :)

Bye,take care.
assalammualaikum..



-Sekian Terima Kasih-

13 comments:

Masz Sidek said...

cantik... design pun cute...

muka akak macam serupa jer dgn doodle kat atas... hehehe...

Ms Velentine said...

itulah tgk tadi header mama pun baru sdh...huhu..kalo sa mau ambil masa o

deqla manjew said...

haha...mama pun mcm deqla gak...cuma kali ni je deqla setia lama cket..hihi...sbb rs syg nk lpskan..hakhak...apapun, blog mama tetap comel...suka tgk header mama..teringin nk header cam tu...tp x reti buat...tggu mama tlg buatkan je la..bole? hihihi

kayyana said...

kalau kreatif mcm kamu mmg best dpt tukar tukar header or template.. hehehe.. lgpun desing kamu mmg cantik cantik kan.. hehehhe

Misya Mialen said...

ok, baju yg lawa dan kreatif. i like 100 kali dik.hahhaa

mama maman aka yana said...

cumil je..:)

Dieyna said...

comey sangat template ni.. amik design kat mana ye or design sendiri...

Arina Shamsul said...

@Dieyna

thanks dear :) saya design sendiri je :)

Arina Shamsul said...

@Masz Sidek hahaha.boleh pulak giteww..haha..thanks dear :)

Arina Shamsul said...

@Masz Sidek hahaha.boleh pulak giteww..haha..thanks dear :)

Arina Shamsul said...

@Misya Mialen hihihi..ok terima kasih 101 kak..hehe

Eima Ari said...

Blog Kanak-Kanak Riang...

suke..suke..suke..;)

Cik Nur said...

apa yg cik nur kagum dengan mama alesya ni..?

sebab dia rajin betul jahit baju untuk blog.. dah la rajin comel lak tu.

kagumlah kak..!

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink