MESTI SINGGAH DAN TERJAH BLOG MEREKA !!

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T


HAH?? Bagi blogger2 lain yang baru membaca entri ini,mungkin tertanya2 kenapa "saya mesti singgah dan terjah blog mereka pulak?"a'ha untuk pengetahuan kamu mereka2 ini adalah diantara:

Follower2 setia bunga hati mama.
Follower2 yang rajin membaca dan meninggalkan komen di entri BHM.
Follower2 yang rajin online.
Follower2 yang rajin menyumbang trafik ke blog BHM.
Follower yang sentiasa menjaga tutur bahasa dalam berkata2.


Saya suka singgah dan terjah blog mereka.sebab mereka akan terjah semula
So,tidak rugi jikalau SINGGAH dan FOLLOW ke blog mereka.cubalah rapat dan kenali mereka lebih dekat.mungkin pada awalnya kamu tidak berkenan bila masuk pertama kali ke blog mereka,sebab blog mereka tidaklah kebabom seperti blogger2 famous amous tu,tapi percayalah jika sudah beramah mesra dengan mereka,mereka la yang akan menceriakan dan memeriahkan blog kamu

Group FOLLOWER TEGAR(setuju tak nama group ni?)kalau ada sebarang bantahan sila kemukakan)hihi.saya main simpan je nama ni..hihihi.

INILAH MEREKA:


1.ARINA SHAMSUL
2 AUTOPUBIZ RELOAD
3.MISS BANU
4.AINE AINUN
5.DIEYNA
6.YANA LIBRA
7.DEQLA MANJEW
8.9NOL4
9.MS VELENTINE
10.CIK NUR
11.CHIC NA
12.LELAMAISARA
13.ETUZA.
14.SWEET HONESTY.
15.AYUNI
16MISYA MIALEN
17.CIK AINI LAVENDER
18.SOLEHAH SHAMSUDIN
19.DYABUNGA
20.MZHANY

21.CENDOL
22.M@W@R Q@SeH
23.CIK PENGUIN_SOLEHAH 
24.KAYYANA
25.ZAMANI

26.IZAN MAMA MIA
27.SI MATATAJAM
28.KARUKOD JAGAU'S
29.MASHA MEISTERS
30. WAN NURUL HEZRINA
31.aima kaim
32.niena rizal
33.busyra takiyudin
34.Ayu
35.waniey
36.lya alyani
37 yumida
38.fariz reza
39.arelan
40.nyue.
41.shuhada.

-Jika kamu berdiam diri ,kemungkinan mereka pun akan berdiam diri,tetapi jika kamu mesra dan rajin tinggalkan komen dan baca entri mereka,mereka akan berbuat lebih dari itu. betul kan sahabat2 tegar ku ?ngeeee.

-jangan menilai seorang kawan hanya dari rupa paras dan penampilan blognya,tetapi pilihlah kawan yang yang benar2 ikhlas dalam bersahabat..betul tidak ?


p/s follower setia saya yang lain saya tidak berani masukkan nama kamu dalam senarai ini,tanpa keizinan dan persetujan dari kamu.kalau nak tahu macammana pemilihan ini dibuat sila rujuk ENTRI INI.

senarai ini akan sentiasa diupdate sehinggalah peng-had-an akan dibuat oleh kami :)

Ahli2 group ini,kalau nak copy entri ini nak buat sticky post di blog pun boleh aje..hihi.
terpulang dengan kamu.nak buat cara mana yang lebih selesa.tapi nama saya jangan lupa tambah pulak ye..hahaha




-Sekian Terima Kasih-

72 comments:

Ms Velentine said...

terima kasih mama....

@ deqla manjew said...

yeahhh.... deqla sokong !!!! deqla mmg x sombong.. huhuhu... mcm nk pengsan pun ada tgk nama deqla ada kat sni...hahaha...tengs dear...

Boni JLL3 said...

hehehe..tahniah kepada yang terpilih..hehehe..

etuza said...

Asalam..
Wow! tersenarai dalm list. Tahniah, penghargaan yg istemewa. Tapi jam 2.00 ptg esok serta 20hb Mac..pasti ada lg debaran...tq BHM - AS, best.

Ayuni said...

sye xsempat wat entry psl tu td, ader kelas, skang br free, tp xpelah...

Dieyna said...

hehe ader gak.. betul2.. tinggalkan jejak maka anda akan dilawati.. hehe what you gives, you get back...

etuza said...

no 7 dan 8 memeng x ada ke tu BMH - AS..tanya ja ya.

azzahoney said...

ye.betul tu.readers mean everythin to me.:)

Misya Mialen said...

dik, mana nama aku? hahahaha

Aine Ainun said...

wahhh...terujanya///

Sgt like la mama Arina...

Meh la kita terjah blog sesama=)))

sat, nak tanya ni, cane ekk?? kita juz buat entri ke mama?

Ayuni said...

sis, thanx sgt2! nnti mlm nie nk wat post pasal nie...

Aine Ainun said...

setuju...saya masukkan dalam bloglisy saya..

Mama sampai berapa org had ni??

Yana Libra said...

Tak faham sangatla..hehe..yang last2 tu..kena wat entry camne tu..huhu~~

Aine Ainun said...

wahhh..yana pon tak faham...
saya pon tak faham sikit! sikit je..hehee

Mama: had sampai 20 orang je dulu OK??
pastu lain kali kita tambah lagi..kalo ramai2 sgt nanti, takut tak MESRA...n nk follow pun jenuh...
saya dah buat bloglist utk group ni, so kalo da terhad 20org senang, skrg ada 16kan...


sori mama, saya terbanyak cakap sangat ni....heheheeee

mama arina, sila bg respong OK..

~Sweet Honesty~ said...

wahhh..tersenarai pula.. thnks bunga hati mama..dah buat entry pasal nehh..feel free to skodeng2 okehh(^_^)

Misya Mialen said...

i like;D jap lagi aku kasi masuk semua link dorg;D

etuza said...

Tahniah ya..
Bersyukrlah apabila dihargai.
Doa Pesona " semoga tidak kering idea, diberi olehNya minda sihat lebih positif dan segar bicara di alam maya, semoga terhindar dari fitnah ..amin"
Salam semua..

Cik Aini Lavender's said...

mama....aduh marah ni.
napa nama CL x tersenarai pun?ada yg CL ketinggalan ke?haishh x bleh jd nih.

mzhany said...

nak join jugak...boleh????

Solehah Shamsuddin said...

waaa..xphm nk wt cmne ni...

Cik Nur said...

wahh..terima kaseh.. :)
mama alesya..maaf cik nur bz sikit hari ni..
xsempat nak BW..

9n0L4 said...

wow wee junior juice. hee. on the way making the bloglist. ;)

atopupbiz reload said...

woww. ! .terima kasih mama rina .. nnti laa tggu blog ayu lagi 1 tu siap bru ayu wat psl entry kta ni eik .. hehehe

Chic Na said...

thanks so much mama arina. i like.. :)
akan buat entry juga..

kayyana said...

mcm best je.. nak join lah.. hehehe bleh tambah kenalan kan

Zamani said...

Waalaikumussalam (jawab salam kat blog zam td.. hehe)

Insya Allah, Zam berminat :)
Terima kasih banyak2 ye :)

Cik Rose Cute said...

BESTKAN ADA PEMINAT TETAP BLOG KITA HIHIHI

Fariz Reza said...

Assalamualaikum mama..erm tak nak panggil mama la...panggil kak marina okey kan??

Okey FR dah follow kak Marina : )
Hope ikatan di blogger dapat diperkukuhkan dari 2 hala (^_^)

Cik Nur said...

akak... nur cuma nak bg cadangan je ye.. jgn marah nur bis boss..hihih..ini cuma cadangan org bawahan..hikhikhik..

nak tahu cadangan ape..?

akak tgk dalam inbox FB..hihihi.. :)

shamieyra said...

salam :) nice akak punya blog..di hargai sangat2 kalau akak ada follow saya ..heeee..saya nak sangat follow akak..tapi sekarang nie saya tgh cari dimana bitang follow akak!! ahhaha..but,i'm still wanna be your friend la.. :)

shamieyra said...

heee..akak !! tq sebab dah masuk saya punya blog..sekarang nie saya terjah akak punya blog :) heeee...salam perkenalan dari gadis yang petah bercakap !! :)

Deq's Qienz said...

nak join gsf gak la..saya masukkan link korang dlm blog list saya..yeahhh..

salam perkenalan all..arap² u all sudi la bekawan gan saya:))..peace^^

ieedaz @ mama_isha said...

salam kenall..ceria nye blog ni.. best!
dapat tahu ttg blog ni dr blog masha meisters..:)
harap2 diterima disini! hehe

Roslan Putra said...

nak join GSF gak boleh???

sHaR!Na eLyaNa said...

sha nak join..cm best ja heheh~

Misya Mialen said...

Komen kali kedua, tq very much dik.maka aku mo peluk ko kuat2:-)

elyna mirsada said...

singgah cni,,cntknye duel n ur header,comelll

NJ said...

Whoah. Bestnya bloggers yang di-listed tu :)

CikNana said...

wah..best eh geng nie?boleh join ke mama?hehe

Fathiyah Selamat said...

assalamualaikum mama...sya nak follow blog mama ni tp kn kenapa tak jumpe tmpt nk klik follow?? =(

renaPuteh said...

yqa sokong sangat2

AmirahSyafiqah ♥ said...

Assalamualaikum ... nak tanya boleh? :D Macam mana nak masuk ahli GSF?

irfan said...

absen.... follownya kami harap.. :)

dyabunga said...

makin bertambah2..hiihi..tak sangka nama dya ada lgi walaupun 2,3 hari ni sibuk sangat

(mymoonlog) said...

nice blog

Lieya Zalia said...

lambat jumpa T_T
boleh join lg tak ?

QasehnyaRania said...

lamabt la pula..tertinggal keretapi..hehe

masih terbuka ?

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth...

Boleh saya join sekali.....atau berkali-kali

ku-cit said...

byk pompuan la....lelaki tak bole join ke??

Fieza Ghulam said...

waaa baru nk join blog ni.kih2

jemput bace entri ttg abg spesel sy sis :)

http://sayadalahaku.blogspot.co.uk/2012/07/kisah-abang-hero.html

Norzie hany said...

Salam kenal.1st time singgah sini dan terus follow.

Scarlett O'Hara said...

Baru dtg follow.

CintaZulaikha said...

sejuk mata msuk cni..hihihi.comey

Misz Mieza said...

Wah! Dah ada group baru.. Bestnya2.. Tahniah kepada mereka2 yang tersenarai.. =)

Penyuluh Perikanan said...

nice info..:D

Maf tohe said...

nice blog cantik..

Shasha Yacob said...

betuii ka? ok nak terjah dorang semua ni lah. hii

Penyuluh Perikanan said...

Tukar banner
banner anda sudah terpasang di 2 blog saya, silahkan pasang balik banner saya

dan silahkan cek
terima kasih

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Puan Siti said...

dah follow up dah blog2 nih..takda lam senarai lagik...mana silap nye erkk..:P

ros_reeza said...

tahniah pada semua nya :)

eimah siti said...

cik siti nak p terjah la...

shazila mohd gazali said...

Salam sya baru disini.. dan baru nak berblog.. sya perlukan kawan2 untuk lebih mengenali dunia blog.. harap dapat membantu...salam perkenalan dari sya...

Mama FN said...

jom terjah sbb semuanya bermanafaat dan banyak cerita menarik

Nak kongsi 1Rahsia

Delimasari said...

ke sini yer - follow

Aziela said...

Yang penting keikhlasan dalam bersahabat, kan.

manzarina berntsz said...

salam kenal....singgah....cantiknya header..... mohon izin ambil ya....

Nicha Nishu said...

rasa mcm best je...nak join jgk.... saya org baru di blog..... harap follow me...http://ceritanicha.blogspot.com/

Mohd Hakim said...

sungguh banga dengan empunya blog

lina lilo said...

baru singgah n follow

jom join hadiah best
http://luvlina.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

Etuza Ezawarna said...

terima kasih masih ada nama etuza ya..

zizi min said...

assalammualaikum..mcm best je ni.. nak join lah.. hehehe bleh tambah kenalan kan...

Tak nak bersedekah??

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY BUNGA HATI MAMA wink