guest

NAH SAYANG..HEADER FREE,AMBIK2..CEPAT!! Hahaha..

Assalammualaikum..w.b.t.

Ngeeee..sebelum tu sorry sesangat kalau ada yang tertunggu2 kemunculan header ini.seperti yang saya janjikan semalam,sama ada petang,malam atau pagi kan?hehe.plan nak post petang,tapi header tak siap lak,ada kerja yang harus dibereskan.tunda malam,tup2 ada raja lawak pulak..hais mana boleh terlepas kan?hehe.last2 pagi ni la.hihi.

Ok,saya ada cakap semalam kan?header ni akan jadi milik pengomen yang pertama dan kedua yang betul2 mahukan header ini.kalau rasa2 tak berkenan,kalau nak komen,sila komen di fibox ye mucuk.ahaks..

So macam ni,untuk mengelakkan sebarang ketidaksukaan,aisey ayat..keke.Header ini saya ada letak nombor,header satu dan dua.so,pengomen pertama akan ambik yang pertama,so pengomen kedua akan ambik yang kedua.ok?adil?takmo..muncung2 ye sayang..hahaha.

ok nah ambik la.ikhlas dari saya.tak lah cantik mana pun tapi yang penting keikhlasan kan?ngeeee.

INI HEADER PERTAMA.(400X1000)

Dua header ni,nanti saya akan tukarkan kepada tajuk blog si dia yang bertuah tu nanti ok.jangan risau. :)


INI HEADER KEDUA(400X750)
ini simple je,mana tau ada yang tak suka serabut kan?tapi maaf la colourful juga..hihihih


OK..Ambik je ye. kalu suka cepat2 p komen..kang melepas pulak kan?hehehe.
Haih...sapa la punya rezeki ni.hihihi.


PERHATIAN:
Ok header ini  hanya untuk dua orang yang bertuah sahaja.so selepas ada pemenang,yang lain2 TIDAK BOLEH LAGI COPY HEADER INI OK?.Kalau Copy juga..hais.. mama marah ni.hihihi.tapi jangan lah..kang haram pulak kan?huhuhu.

So dua orang pemilik header ini nanti takyah risau2 header anda takkan sama dengan orang lain..ok?hihi


Bye assalammualaikum :)


-Sekian Terima Kasih-

14 comments:

Dieyna said...

dah lama tunggu muncul jugak.. nak boleh

Dieyna said...

dah komen tak tau lah ada rezeki atau tak.. kalau dapat alhamdulillah header 1 tu comel bangat...

Miss BaNu said...

WAH HEADER...COMEYnyerrrrr

Misya Mialen said...

alaaaaaa...aipan aku kelambatan dik. bakas bana. bah, muat ko balik;D

Diyana Norman said...

pndai la mama edit,,, jeles huhu

Dieyna said...

hoorey dapat header ni.. akhirnya.. jenuh den dok ulang alik ke blog ni sebab aim kat header comey... email akak wardahilmu@gmail.com

Dieyna said...

Alhamdulillah.. dapat gak header comel tu.. ini email akak yer
wardahilmu@gmail.com

p/s : tak pasti dah bg email sebelum ni.. kalau dah approve salah satu komen sudah.. hehe

Cik Aini Lavender's said...

uikss...siap nk bg header free lg.nsb arini CL br free nk buka blog..
haishh dh 4 ari x jln2 jenguk sbb bz yg x terkata =p

erkk cantik la header mama..wana hijau mmg x bleh blah n pisah kan :)

Ms Velentine said...

nah terlambat sa

Cik Nur said...

Mama Alesya..! lamanya cik nur tak singgah sini.. Nak menaip pun dah jadi kekok dah ni..huhuh

Skarang dah boleh BW..!

comel2 header nya.. :)

Yana Libra said...

terlepas saya..hehe~~

Solehah Shamsuddin said...

comey nye header ni..ewaahh! =)

etuza said...

Macamana lah dia buat ni. Kemas cantik. Sebagai male satu2nya sangat menyokong, benda baik,ukuhuwa yg baik..jalinan berhikmah. Lepas ni mesti puas hati yg menang ya..Tahniah tuk BMH - AS. success pengendali acara ini.

dEdEQ dE wIshEs said...

MAMA XDE NAK KASI HEADER FREE LAGI KE ? HEHEHE .. ASE NK TUKAR HEADER JE LA ..

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink