guest

PEMENANG TOP 5

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

(gambar ini di print tepat jam 2.03 ptg)

Alhamdulillah,berakhir sudah penantian dan perlumbaan follower2 setia BHM beberapa hari ini kan?mai tarik nafas lega sama2..hemmmm.....fuuuuuuuuuhhhh!! ihik.

Mesti mereka2 ini tidak sabar menanti entri pengesahan pemenang ini kan?hihi,sebab pemenang sudah jelas di depan mata sekarang ini,cuma pengesahannya lagi belum keluar.haha.

Dikesempatan ini saya mengucapkan jutaan terima kasih atas sokongan dan pengelibatan yang kamu berikan.terima kasih sahabat2 maya ku.tanpa kalian sunyi sepilah blog ini.aish cam berulang2 ayat ini kan?hahaha.

Ok,Dengan ini saya ARINA SHAMSUL dengan sukacitanya mengumumkan pemenang bertuah bagi top 5 follower BUNGA HATI MAMA...jeng2,,jeng..jeng..ada soundtrack disitu ya.ahaks..IALAH..CIK AUTOPUPBIZ RELOAD dan MADAM 9NOL4.

Aik?kenapa dua pulak?mesti yang baru berkunjung ni,tertanya2 kan?bila tengok tak nampak pun AUTOPUPBIZ RELOAD di situ?emm.. mals nak cite,kalau nak tahu,baca entri ni"SAYA PELIK?BETULKAH WIDGET NI?".

Yang sudah sedia maklum tu mesti senyum2 kan?hihi.TAHNIAH KEPADA KEDUA2NYA.
Actually saya rasa la kan,widget tu minat dengan CIK AYU(autopupbiz reload) dengan Madam 9NOL4 ni,tu pasal dia nak dua2 jadi pemenang kan?haha.tengok tu,dia suka main sorok2 dua follower bertua ni,tengok tu,autopupbiz reload lagi yang disoroknya sekarang.hihi..haish...wiget2,ko ni menimbulkan kontroversi betul lah! babag karang!!huh!..

OK,tidak lupa juga TAHNIAH kepada TOP 2YANA LIBRA ,top 3 SOLEHAH SHAMSUDIN ,top 4 CIK NUR and top 5 DEQLA MANJEW .top 2 akan saya edit blognya seperti yang dijanjikan sebelum ini,kemudia 3,4,and 5 saya akan hadiahkan header buat kamu ye sayang2ku..ngeee...senyum sikit.deqla manjew mesti tak sangka kan?hihihi.senyum lebar2 sikit dear..ngeee..

Ok,untuk follower2 yang lain jangan berputus asa ye sahabat2 ku,insyaallah lepas ni,ada lagi offer hehe.yang penting jangan serik2 berkunjung kesini dan beramah mesra dengan pemilik blog ini..ngeee.

Akhir sekali..tahniah dan terima kasih pada pemenang2 dan terima kasih pada semua sekali lagi :)

semoga persahabatan kita di alam maya ini berkekalan dan mendapat keredaaan dari-NYA.amin~

WASSALAM





-Sekian Terima Kasih-

20 comments:

Ms Velentine said...

tahniah

Solehah Shamsuddin said...

Yeayy tak sia-sia sy mengejarnya.ehee dapat header free,bestnye....tq akak.^_^

~Sweet Honesty~ said...

wahh..tahniah kepada semua pemenang.. segmen ne bkn saja setakat pertandingan,tapi sebagai tanda menyokong antara satu sama lain.. huhhh.. bestnya dpt header free..jeless tawww!!!

Masz Sidek said...

Tahniah kepada pemenang... :)

Dieyna said...

Tahniah...

lelamaisara said...

Tahniah kepada pemenang

@ deqla manjew said...

wow!!! bkn x sangka dah mama...tp dah pengsan pun!! hahaha...ni deqla bukak mata blk cubit2 mnje pp...fuhhh...baru sedar yg ini bkn la cobaan....betul2 kejadian lah!!! hahaha...thx mama...ingatkan dah x dpt td...sbb widget tu main sorok2 CIK AUTOPUPBIZ RELOAD dan MADAM 9NOL4!! haishh...bkn nk kena babag dah tu..kena sepakan percuma kot mama baru widget x biul dah..haha..apa2pun thx again ya mama...tahniah gak pd yg berjaya! bestnye dpt edit blog hasil tgn mama kan...mesti comey gitu...pssstttt...cik nur dpt dua header...boleh simpan tukar2 pakai header kan cik nur? hihii... :D

Cik Nur said...

wahh..hebat betul saingan ni ye.. :)
tak sangka cik nur pun tersenarai...
msti deqla tgh senyum meleret kan..?
nur pun tgh senyum gak ni...
hihihihihi..xsabar nak tgk belog diorg di edit..msti kebabomm..!

Aine Ainun said...

Akhirnya...tahniah utk merka;)

Cik Nur said...

oh ya.. tahniah buat

AUTOPUPBIZ RELOAD dan MADAM 9NOL4.

tak lupa juga buat yang lain2.. :)

etuza said...

Tahniah yg 1268..canti nombor dia tau.

Pasti happy semua yg top 5. Tulah harga sebuah persahabatan maya. Apa lagi acara lepas ni...

etuza said...

Nampak berubah..ada kesengitan berlaku. Umpama perlumbaan diawangan..amazing..

Mrs Ariena said...

Hehehehe..tahniah semua pemenang..

@ deqla manjew said...

cik nur, deqla x senyum meleret la..senyum2 simpul jew ni...mulot pun sampai da tersimpul2 ni...camne tu? hahaha...senyum lebaq x bole jgk, nnti sampai ke tinger..malu aihhh org dok nmpk taik gigi kita..hahaha...merepek...

Ayuni said...

tahniah!

9n0L4 said...

hehe. sengeh jela sampai abis bulan ni. ni hadiah paling bermakna setelah genap 4 bulan saya berblog. terima kasih tak terhingga pada cik nur sbb beri ruang. niat saya hanye nak duk di bwh yana. tapi dek kerana solehah gigih kejor, saye jadi tak keruan. hee. mekacihhhh. tibe pulak tadi ade top 1 baru yg tak disangke². maybe dek kerana terlalu terkezut, name saye hilang ntah ke mana. haha. geli hati bile ingat balik. (gelak guling²)

Solehah Shamsuddin said...

erkk 9nol4..hahaha sy ingt nk kejar awk td,tp ase dh semput.upenye awk lg laju.pengsan sy jdinye.last2 sy mls nk kejar dh.mle2 sy nk kjar yana,tp xsempat,semput jgk sy jadinye.tp sy brsyukur dpt no.3 jgk.eheee

9n0L4 said...

hehe. tulah. rehat je mlm ni. cover semput smlm. arina punye pasal la ni. ;)

Chic Na said...

tahniah utk semua pemenang! tererlah korang main kejar2 nie. xterkejar sy.. :)

kak nora said...

tahniah kpd pemenang..

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink