guest

PERMINTAAN UNTUK TOP 5

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T.


Saya nak buat sikit permintaan dengan pemenang top 5 tu boleh?hihi.sikit je tapi banyak kot.eh?camna tu?hahaha.tengok je la,senrai permintaan ni dulu ye baru kita tahu sikit ke banyak..hihi


Ok,untuk pemenang yang saya nak EDIT BLOG MEREKA,ada tiga orang kan? CIK AYU,MADAM 9NOL4 dgn CIK YANA LIBRA.

sila maklumkan saya

-Email dan paswood blog kamu ye dear :) untuk memudahkan proses edit.jangan risau saya bukan jenis pengodem hak orang paswood kamu akan selamat.huhu.tapi paswood tu boleh tukar bila2 kan?kalau ada was2 tukar je nanti bila proses edit suda siap ok?

-warna apa nak letak
-maklumkan ciri2 header kamu nak,simple ke,bunga2 ke,kartun2 ke,solid ke,tulisan nak camna,bulat ke tajam2 ke..hihi.(jangan yang pelik2 udah le ye ngeee.)
-sidebar mahu dipisahkan dari body ke tidak
-image atau aicon yang nak tempek kat header korang tu.
-kata2 alu2an yang nak tempek kat templete kamu tu.
-pembawah template nak tulis apa.


ok tu saja.

UNTUK HEADER SAHAJA PULAK

-Kelebaran template kamu.
-nak colour apa.
-image atau aircon yang nak letak,kalau ada.
-kata2 nak letak kalau ada.
-tajuk header.
-nak tulisan camna?colourful ke camna.bulat2 ke solid,ke tajam ke..hihi


hehe..tu aje.sila beri kerjasama ye sayang2 ku..ngee.
saya akan create mengikut siapa yang hantar maklumat dulu.


mungkin akan memakan masa sedikit disebabkan masa yang terbatas. :)
haraf kita saling memahami ye :)









-Sekian Terima Kasih-

20 comments:

@ deqla manjew said...

mama buat header deqla yg last pun xpe...ikot giliran top 5 dear...huhuhu... :)

Solehah Shamsuddin said...

Arina,bg emel yeye.senang nak hantar detail nanti.

Aine Ainun said...

Sy yg x sabar nk tgk hasilnya...
Eheheee;)

9n0L4 said...

mekacihhhhh arina. perlukan sedikit mase jugak tu nak pk mahu yg mcm mane. huhu. nak maklumkan ke mana ye?

hamzah ian said...

wow.. untung lah.. hehe

etuza said...

Tahniah3X ..tumpang happy..group meletup..

atopupbiz reload said...

rina ayu pnye tema mcm yg ayu msg kat fb tu tau .. hehehe ..

Yana Libra said...

bestnye..ingatkan tempat 1 ngan 2 je yang dpt dieditblognye..hehe..time kasih :D

kak, nak bagi details camne? email akak?

dyabunga said...

tahniah..yang dpt header dan edit blog tu..jeles ni..haha

Gadis mutiara_Solehah said...

wah,bertuahnya mereka^^

Cik Aini Lavender's said...

CL tumpang hepi lah mama =p

@ deqla manjew said...

mama...deqla nk tanya, kelebaran template tu camne eh? deqla x reti dan x pernah taw pun psl tu.. hihi..

Eima Ari said...

Wow..seronoknyerrr...=)

fizafantagirO said...

tahniah kt pemenang =)

lelamaisara said...

Wah best nye..Bertuah la mereka...Jeles jugak ni..hiii...

Nak jugak mama...heeee

Miss BaNu said...

tahniah utk sape2 yg berjaya tuh...untungnya korang...

Solehah Shamsuddin said...

akak,solehah nye kolej blocked fb.xleh nk bg detail ni.akak,gtau emel akak leh x?sorry sgt2 mmg xleh on fb skrg ni... =(

9n0L4 said...

sudah sent ape yg perlu. sdg tgu respon arina. ;)

Solehah Shamsuddin said...

Salam. Akak,nanti Solehah post entry malam ni sal design header ni dalam blog Solehah.Sayang akak~!!! ^_^

Solehah Shamsuddin said...

Akak,solehah dah bagitahu width tu kat fibox blog akak.

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink