guest

RUGI KALAU TAK FOLLOW MEREKA ..NAK TAHU SIAPA?MAI BACA..ngee.

Assalammualaikum w.b.t.


Alhamdulillah kami panjatkan syukur padamu YA ALLAH kerana panjangkan umur kami sehingga detik ini.alhamdulillah.

Sedari pagi kelmarin,senyuman saya tak lekang di bibir,asik berkepul2 je senyuman keluar dari mulut ni.haha..boleh buat ayat gitu?cam asap kan?kepul2..ihik.Mana taknya seronok bila melihat gelagat top 10 follower B.H.M.Sungguh bersemangat menaiki setiap anak tangga sehingga ke puncak menara.

Tahniah pada yang betul2 berdiri di puncak itu.siapa lagi kalau bukan si rajin CIK NUR.Dia seorang follower yang betul2 follower.ihik.faham dak what i mean?nah!terkeluart sudah inglish ku.jangan sampai ku tulis semua inglish sini,lintang pukang kang....hahaha.so faham2 sendiri la ye apa maksud "follower yang betul2 follower"hihi.terima kasih lalink..ihik. :)

Yang kedua YANA LIBRA,seorang yang sangat tulus dalam menzahirkan kata2 dalam entri2 nya.kebanyakan entri yang saya baca adalah pengalaman2 dan ranjau duri yang beliau harungi sedari kecil bersama keluarga tercinta.ketabahan dan kecekalan hatinya telah menyebabkan dia jadi wanita yang sangat bersemangat dan kuat.minum milo anda sihat dan kuat!!!!...hihihi.thanks dear :)

Yang ketiga SOLEHAH SHAMSUDIN.actually saya tak berani nak cakap banyak mengenai beliau.sebab saya baru juga berkenalan dengannya.sedang dalam proses membedah hati beliau,nak tengok juga camna rupa mutiara yang tertanam di lubuk hati beliau.hihi.arghhh!!cakap banyak pun tarak guna.serbu sendiri lah blog beliau.hihi.terima kasih sayang..hakhak. :)

Yang ke empat DIEYNA.Seorang ibu yang rajin memasak dan penyayang.setakat ini entri2 beliau yang saya sempat baca banyak berkenaan masakan.kalau singgah blog beliau,selalu membuatkan pipi saya kembang cam insang ikan..haha,sebab apa?kelenjar air liur saya sedang berusaha keras untuk mengeluarkan liur yang banyak disebabkan melihat menu2 yang beliau sajikan..hahaha.nak belajar resepi kenali akak ni dengan dekat.hihi.terima kasih kakak cinta..haha.

Yang kelima 9nol4.seorang yang sopan santun dan berakhlak tinggi.kalau sekali masuk blog beliau pun,setiap kata2 yang terungkap sudah mencerminkan keperibadian beliau.hihi..memandai je saya menilai kan cikgu..ihik.terima kasih kasih..haha kasi tu dua kali sebab kasih yang satu lagi untuk awak..haha.


OK,5 dah tersenarai..yang 5 lagi kena tunggu entri selanjutnya,nak senarai semua dalam entri ni,kang ada pulak yang lari meninggalkan panggung so cerita tak sempat nak ending,rugilah penerbit..ye dak?haha.

kalau nak mengenali mereka2 ni,silalah ke blog mereka.saya berani cakap,TAK RUGI FOLLOW MEREKA,JIKA MENGHARGAI MEREKA,mereka juga akan lebih menghargai anda..hihi.







-Sekian Terima Kasih-

14 comments:

etuza said...

Sekalung tahniah top 3 tu..

Dieyna said...

Wow weee... promosi blog akak lagi.. tengkiu lalink muah muah muah.. (pipi kanan, kiri dan kanan tau) hehe
p/s : tak pandai masak mana, try2 resepi je... hehe

Masz Sidek said...

Tahniah untuk mereka yg tersenarai di atas...

atopupbiz reload said...

woww. ! .nk join nk join .. hehehe .. have a gud day mama rina .. :)

9n0L4 said...

(tersipu²) hehe.

Cik Nur said...

Alhamdulillah..Masih berada di TOP 3...
malu serta terharu dengan entry ni...huhuh..
terima kaseh seklai lagi mama alesya..!

Solehah Shamsuddin said...

ehh terkjut jap sy tgk tbe2 da blog sy dlm ni.
Maybe sy xsll komen blog awk,sbnrnye sy ske BW ke blog2 yg sy dh follow.Sy ske BW sini dan bce entry awk sbb blog awk comey n entrinye wat sy gembira.Awk,teringin nk wt blog secomey mcm ni.Pandai awak edit blog.Leh ajarkan x?

Yana Libra said...

Terima kasih kak tolong promote blog saya kak..huhu..suka suka~~ :D

Tp, saya tak puas hati ni, dah ade org amik tempat sy tu, nak kena kejar balik ni..hehe~ :p

zera eira said...

wah... seronok nye! jeles! hehe. btw, tahniah yang tersenarai tu. :)

Cik Aini Lavender's said...

wah2...cik nur kita...terbaek lah =p
rating tertinggi tuh..jeles ai :)

NAL said...

Tahniah buat mereka, NAL akan terjah satu persatu..

Kazman / Sue said...

betul2x.... tanpa mereka sapalah kita kan...

dyabunga said...

cik nur memang follower yang setia..hehe

@ deqla manjew said...

tahniah pd mreka... cik nur tu mmg da lama follow.. hihi....

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink