guest

SEMAKIN SENGIT NAMPAKNYA..

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T


Alhamdulillah..Allah masih panjangkan umur kita :)

Jam menunjukkan 12.20 pm sekarang ini,hanya beberapa jam lagi keputusan untuk top5 follower akan ditetapkan iaitu tepat jam 2.00pm.follower yang berada di rangking pertama dan kedua akan saya edit blog mereka secara percuma,manakala 3,4 and 5 saya hadiahkan header sahaja....YANA LIBRA,9NOL4,SOLEHAH SHAMSUDIN,CIK NUR dan DEQLA MANJEW sedang pecut laju2 sekarang ini.hahaha.TAHNIAH..terima kasih sayang2 ku atas sokongan ini..i like..i like..sayang korang banyak2 dan laju2 juga.ngeee..

Tidak lupa juga sekalung tahniah untuk MS VELENTINE,DIEYNA,GADIS MUTIARA,KAYYANA dan MISS BANU,sebab kamu pun sudah berusaha berada di situ namun kemungkinan disebabkan masa yang terhad untuk online,maka semput sikit nak kejar mereka yang berada di top 5 tu.hihi..terima kasih semua.


Namun ada juga yang sudah berusaha,tetapi wajah tidak juga muncul2 di tapak top follower tu,mungkin ada yang terlepas baca dan memahami untuk bagaimana cara untuk berada di situ.sebenarnya kena log in dulu kalau nak tahu baca ENTRI ini <--klik) takpelah kali ini mungkin bukan rezeki dan peluang untuk kamu ye sahabat2 ku,tetapi insyaALLAH akan ada peluang lagi..sebab saya akan cuba fikirkan lagi aktiviti yang lain untuk disertai dan dapat heder free..hihi.so rajin2 jela mengikuti perkembangan blog ini.

Terima kasih sekali lagi buatmu sahabat di alam siber ini :).serius saya terharu dengan sokongan dan penghargaan yang kamu berikan.terima kasih
razz


-Sekian Terima Kasih-

6 comments:

mzhany said...

ahaha, hany memang tak dapek la nk masuk dlm tu, apatah lagi dlm ranking top5 tuh. xpe xpe, janji masuk sini utk baca entri, itu yg penting...

@ deqla manjew said...

deqla da semput nk kejar..haha... smpai ribu2 yg ada di top 1 tu yer...amboii...kalah kami ! asalkan deqla dpt header pun da memadai bg deqla... :)

9n0L4 said...

deqla, cepat kajor cik nur. sempat lagi. hehe. tetibe name kite tadok. apekah???????? prob ke widget ni? huhu.

Cik Nur said...

@9n0L4
yups..9nola...mane name kamu..?

Cik Nur said...

nur sedang gigih berlari..deqla... cepat potong nur...

Ms Velentine said...

bukan rezeki bah 2...nda apa...mmg xda masa...dpt online d ofis waktu free jak...d rumah mmg nda online...byk mau buat...apapun sgt suka blog mama

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink