guest

SIAPA RASANYA FOLLOWER TERBAIK ITU :)

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T


Alhamdulillah..

Hari ni 30 haribulan kan?besok 31 haribulan kan?hari terakhir untuk bulan mac kan?banyak betul pulak KAN,kan?kan?hihi.ingat lagi tidak janji saya dengan follower2 setia BHM?Ingat ke tidak ni?hihi..tak ingat sila review entri ini"Follower Terbaik akan dapat Hadiah "


Jadi,besok akan diumumkan siapakah follower bertuah itu,jeng..jeng..jeng..rasa2 siapakah dia?siapa tahu?angkat tangan!!..hihi

Saya dah tahu tapi saya taknak bagitahu sekarang sebab janji kita akhir bulan kan?.so akhir bulannya besok..tunggu dan lihat keputusannya besok ye.ngeee.


Oh ya,GROUP SEGAR FOLLOWER,dah update ke pertambahan ahli :)?dah follow dan berkenalan ke dengan M@W@R Q@SeH dan CIK PENGUIN_SOLEHAH?

jangan lupa follow dan bermesra dengan sahabat baru ini ok :)

take care
bye,
Assalammualaikum .



kata hati: Dua tiga hari ni banyak kerja yang harus diselesaikan,so tak dapat nak terbang ke blog2 kamu semua.huhu.insyaallah bila semuanya sudah selesai saya selalu berkunjung keblog awesome kamu tu :)













-Sekian Terima Kasih-

7 comments:

Aine Ainun said...

Ahhh...serius x ingat mama!;)

Yana Libra said...

siapakah orang yang bertuah itu..hehe~~ :)

Cik Aini Lavender's said...

mama...mlm br bkempatan nk buka blog.insyaalah nti akan ai wat sesi kunjung mngunjung ke blog mereka2 itu =p

Ayuni said...

hm, mcm x dpt je...

etuza said...

Insyaallah..akan sampai jg ke taman mereka..makin meriah GFS ya..

@ deqla manjew said...

deqla pun jrg jgk BW sbb x sihat...mak pun sama..hukhuk...doakan kami cpt sembuh yer...

9n0L4 said...

sudah follow keduanyaaaaa! welcom to the club. ;)

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink