guest

TAHNIAH UNTUK KAMU :)

 Assalammualaikum. w.b.t

Alhamdulillah akhirnya dapat juga  update cik belog yang sangat2 dirindui beberapa hari ini.mmmmuah..windu tau.hahaha.

Then kepada follower2 setia bunga hati mama,terima kasih bertangki2 sebab tidak serik2 kunjung blog daif ni,walaupun tidak berupdate..huhu.stat khamis minggu lepas tu, aktiviti mama sangatlah padat,macam ikan sardin!.huh.kejap sana kejap sini,banyak betul urusan..mengalahkan perdana menteri .ihik.perasan!haha.

Nak ucap tahniah pun tak sempat dengan dua orang yang bertuah dapat header free dari mama.tahniah kepada  DIEYNA dan MISS BANU.Senyum skit :) hehehe.Header kamu saya dah siap edit.dah simpan tajuk blog kamu.Ok cara mudah nak ambik,klik pada gambar,bila gambar dah besar,klik right pas tu save image as,simpan lah mana2 file,pas tu dah boleh guna dah..hehe.senang kan?ok ambik lah header kamu.ikhlas dari saya :)

HEADER UNTUK DIEYNA
lihat saiz sebenar klik pada gambar




HEADER UNTUK MISS BANU
lihat saiz sebenar klik pada gambar

Kepada follower2 tersayang yang lain,jangan kecik hati ye mucuk2 semua..ahaks..takpe lain kali ada lagi,so jangan serik2 lak jengah blog mama ni.ngeee.lain kali mana tau rezeki kalian pulak kan?hehe.

Ok berita baik untuk Beberapa orang follower2 yang menarik hati mama.lama dah mama aim dorang ni,skodeng selalu.korang tak perasan kan?hihi.Saya akan create satu header seorang satu untuk kamu.suka tak?horeyyy!! loncat2 skit tetapi terkecuali kepada yang pregnant ye.hihi..nama2 korang semua,mama akan senaraikan.entri lepas ni..horeyy..dup..dap you heart kan?hahaha..sapa la tu..jeng3x..





-Sekian Terima Kasih-

13 comments:

Cik Nur said...

waahh..tahniah pada mereka.. :)

Ms Velentine said...

hahaha...tahniah pada dyiena n miss banu....bah sape yg bertuah lagi pas ni

Syasya Johan said...

baiknya hati buatkan header :D

Yana Libra said...

wah..bestnye dapat header...comel~~ :)

Dieyna said...

hoorey.. tengkiu tengkiu... nak pasang terus ar.. hehe comey comey

Dieyna said...

dah buat entri untuk header ni. 2 in 1 entri.. jemput baca yer... thanks. akak dah pasang header kat blog akak.. comey2.. :)) p/s : Senyum sampai telinga hehe

Dieyna said...

dah buat entri untuk header ni. 2 in 1 entri.. jemput baca yer... thanks. akak dah pasang header kat blog akak.. comey2.. :)) p/s : Senyum sampai telinga hehe

Ayuni said...

br dpt dtg....

Miss BaNu said...

hehehe..thank you...header tuh lawa bangat sukeeenyer..dh pasang dh kt blog...by the way ada buat entry pasal header nih sila jemput baca yer hehe..
http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/03/header-blog-yang-terlatest.html

Kamsiah said...

salam
semoga murah rezeki awak,selalu menolong org..:)

.: mama lynn :. said...

tahniah utk keduanya... follower br kat sini ;)

Dieyna said...

hehe nak buat permintaan skit boleh tak?/ Boleh tak kalau akak nak tukar tulisan kat header akak tu jadi tulisan bulat2.. akak suka tulisan bulat2.. hehe ngada2 kan akak ni..

@ deqla manjew said...

nape cantek sgt header mama buat eh? nape deqla x reti buat eh? huhuhuh....

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink