guest

TEMPLATE UNTUK AYU(AUTOPUPBIZ RELOAD)

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T.

Alhamdulillah..setelah seharian menyepikan diri tanpa blogwalking,akhirnya saya muncul juga bersama entri ini.hihi.

Apa khabar sahabat2 mayaku semua?ada sapa2 yang mencari dak dari semalam hingga ke petang ini?hihi..bajet ada orang rindu lewteww..ahaks.


Kususun sepuluh jari ini untuk memohon keampunan terhadap kamu,expecially group SEGAR FOLLOWER sebab tiadak menjenguk dan memberi respon setiap kunjungan dan pertanyaan kamu selama 24 jam.ada feel baca kad raya dak?ada tak?haha.

Sebenarnya saya menyepi bukan kemana pun cuma jika ada masa yang terluang tu,sudah diperuntukkan untuk menyiapkan EDIT TEMPLATE dan HEADER pemenang2 TOP 5 ari tu,tu yang nak jenguk kamu tak sempat tu,lagipun semua taxi takmo datang.jauh katanya nak ke blog kamu,sbb selalu tu saya guna jet je untuk blogwalking..hahaha.

apapun satu template dah siap edit,haraf tuan punya blog suka la ya.huhu.Ayu buat blog baru,khas untuk karya2 peribadi katanya,dia minta tema diary,tu yang jadi camtu ni.huhu.inilah templatenya.




kalau rajin bolehlah singgah ke BLOGNYA ,then kalau sudi bolehlah follow sekali kan?hihi.


Ps;kalau nak cari sahabat maya yang rajin2 mengomen,baca entri,dan blogwalking,dorang2 ni lah salah satunya.nak tahu sapa? cek group ni GROUP SEGAR FOLLOWER.psssstt..kalau nak follow semua pun tak rugi..hahaha




-Sekian Terima Kasih-

25 comments:

dyabunga said...

hehe..dya selalu blogwalking selalu naik kapal selam.hehe.. CANTIk blog tu..dya dah tengok..

Aine Ainun said...

Ala mama, kenapa chantek sgt....

Chantek! Chantek!

Like sgt2

~Sweet Honesty~ said...

eee siuknya dpt templete n header pecuma..bila kamu mo buatkan tuk aku ne kuling..huhuhuhhu

Cik Nur said...

cantikknya....! pandai betul mama aleysa ni kan..
lawo2....:)

etuza said...

cantik...tahniah pada blog ni..

9n0L4 said...

kiuttttttttttt. ;)

Misya Mialen said...

uik, alangkah sab dik. plg la mantap dik rekaan ni. dik, nnt ko ajar aku ah. sbb aku mo buat utk template brosur ba di sekolah.;D

Dieyna said...

tahniah cik ayu hehe

Lara E'dayou said...

terima kasih banyak2 rina .. cantik sangat2 tau .. hehehe ..

zehan said...

cantik nyer blog tu...dh tengok dgn mata yg tgh berair ni...huhu

mzhany said...

sori, mlm ni br ada kesempatan singgah sini. waaa kreatip la...cantik;)

Miss BaNu said...

dh tgk n dh follow dh..wah cantiknya design blog tuh hehe jeles sekejap hehe..

Ayuni said...

cantiknye....

Gadis mutiara_Solehah said...

cantiknya design ni^^

@ deqla manjew said...

wahhh..canteknyeeee....!!!! saya suka! saya suka! ngeee

Ms Velentine said...

cantiknye

Chic Na said...

santekkk!! kreatifnya Arina nih.. :)

lelamaisara said...

Tahniah la.....cantik sgt la......:)

Dieyna said...

ARINA, MCM MANE NK BUAT ONLINE USER TERAPUNG TU YER

Lara E'dayou said...

sentuhan tangan mama rina mmg cntik kn .. :)

Dieyna said...

dah tekan gambar message here tu tapi tak keluar pun shoutbox.. nak tekan mana eik

etuza said...

nak tengok lagi header2 menawan mempesona...siapa lg yg dah siap tu..

kayyana said...

kalau saya nak masuk dalam group segar tu bleh ke??? hehehhe.. ok i will terjah one by one..

Yana Libra said...

wah..cantik sangat kak~~

tak sabar nak tunggu macam mana rupa blog saya pulak..huhu~~

Solehah Shamsuddin said...

comey nye template blog Ayu =)

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink