guest

UPDATE FREE HEADER TOP 123

Assalammualaikum :)

Telatah dan sokongan yang diberikan oleh top10 follower BHM ni betul membuatkan hati saya sentiasa berbunga2 setiap kali membuka blog ini.Rasa terharu juga tidak pernah lesap dari lubuk hati ini bila mendapat sokongan seperti itu.uhuk...terima kasih sahabat2 maya ku..tanpa kalian sunyilah blog ini.terima kasih yang tidak terhingga sekali lagi.


Saya faham bilamana dalam keadaan kamu,keinginan yang tinggi untuk berada di puncak kejayaan sentiasa menjadi api pembakar untuk kita bersaing dan berusaha untuk menjadi terbaik antara yang terbaik.sekalung tahniah untukmu sahabat.

Aisey..agak2 ayat saya diatas tu boleh lulus tak dalam karangan menulis esei sastera melayu..haha.cikgu ETUZA dan Cikgu 9nol4 sila periksa.tapi yang atas tu je,yang bawah ni,lintang pukang..haha.

Telatah CIK NUR dan YANA LIBRA betul2 menghiburkan hati ini.korang nakal la dik..kalau korang berada di depan akak ,nak juga akak cubit2 pipi gebu korang tu.hihi.berabis korang berlumba2 ye.hehe.tengok sapa paling atas sekarang ni?haha tahniah dan terima kasih sayang2 ku.muah!ahaks..cikgu 9NOL4 semput dah kejar kamu tu,berhenti2 la kejap minum2 ke,hihi.apalagi cikgu pecut laju2..hahaha.

Ok,kita fokus tajuk diatas.UPDATE.entri sebelum ni saya ada bagitahu kan?Top 1,2 & 3 akan dapat header free dari saya.so sekarang ni,saya nak update,TOP 1,2,3,4 & 5 akan dapat header free dari saya.supaya yang lain pun tak la semput sangat kejar budak dua orang tu..hahaha.tapi siapa yang berada di TOP 1 and 2 saya edit blog dia termasuk header berdasarkan warna kegemaran dia.boleh?hihihi suka leteww..hihi.tapi2..design yang lain saya create sendiri ye.boleh?hihi.so top 3,4 and 5 dapat free header saja.setuju?

Follower2 yang lain jangan sesekali putus asa,anda juga boleh berada diatas bila ada usaha.hihi.cayok!cayok! semangat! haha.masih ada masa lagi untuk berada di atas tu.keputusan pun akan ditentukan pada 20 mac 2012 jam 2.00 petang kan?so ada banyak masa lagi.yang bukan follower pun boleh join,tapi pastikan berdaftar sah dulu ye..ngee.utuk keterangan lanjut sila baca ENTRI INI ..sapa berusaha dia tentu berjaya.ye dak?hihi.

Emm.. tu je la saya nak update,haraf2 kamu gembira dengan berita ini.

SEKIAN WASSALAM.
pas ni nak keluar jusco pulak,ada sapa2 pegi jusco tebrau city JB?boleh jumpa sana sambil minum2..hihihi.







-Sekian Terima Kasih-

20 comments:

Yana Libra said...

Wah...1 ngan 2 akak nak editkan blog sekali?? Bestnye..nak kena maintain la camni..nak edit bloh sendiri saya tak reti..hehe~~

Jusco Tebrau kena lalu highway pasir gudang, jem lah kak..huhu~~

etuza said...

Wow! peluang / tawaran istemewa..Benar2 laris di BHM - As ni. Tahniah semua ya. heheh..pasti cuba tq.

etuza said...

dah cuba masuk..yahoo. Tak apa ya, kalau tak ana muka pun tak apa2 saya tengok bahagian komen segar ada gak nama saya ya. Tq.Inilah jika lambat faham nak log in..tak apa2. Kita bagi laluan yg muda belia ya..

dyabunga said...

tahniah untuk 1,2,3,4,5..mesti seronok dapat header yang cantik2..

Cik Nur said...

heee..sukenyerr..tapi macam tidak aci pulak bila nur turut berada di top 5...cz nur dah dapat header dr akak..huhuh

Dieyna said...

setakat ni no.5 lagi.. tak tau lah sempat kejar tak.. dah start keje dah ni, jenguk blog time free je laa huhu..

Ayuni said...

hm, mmg x dptlah, pdhal masuk ari2....sye pulak jenis xnk komen mengarut n membodek...

etuza said...

Slmt Petang ya.
datang lagi, nak bagi tau ada blog dari Indon katanya blog Pesona bagus sekali. Inilah nak bagitau..BHM-AS kena bagi tau..ialah kerana keikhlasan itu semua berubah..tq sangat2..

9n0L4 said...

hihi. terbaikkkkkkkk. dah lulus request utk top 5 ni, tak boleh mintak bukan² lagi dh. thanks arina. (statement mcm konfem je dpt top 5) :p

@ deqla manjew said...

sedeh..sbb da taw x dpt.. huk3... :(.. apapun, tahniah utk yg dpt tu...good luckz!! :)

atopupbiz reload said...

woww. ! .kalo kta nk join skaki blh x .. hahaha ..

Cik Aini Lavender's said...

rajin sggh mama laesya nih..
tp suka lah sbb header yg mama arina buat suma comel2,shantekk gitu..ai loike =p

Ms Velentine said...

terlalu jauh sdh mau dikejar

Solehah Shamsuddin said...

Goodluck all and congrates to Yana Libra and Cik Nur that maintain being top follower no.1 and no.2 ^_^

Solehah Shamsuddin said...

Goodluck pada sesiapa yg dpt ye syg-syg semua.Arina tambah hadiah ke ni?Firstly,tahniah pada top 1 and top 2 yg dpt edit blog n free header.But utk top 3,4 and 5,Arina akan create sndiri header ke?

Miss BaNu said...

wah berlumba-lumba sume..x terkejar den adoii hehe..untungnya sape yg top 5 tuh sume..tahniah..

Cik Nur said...

@Solehah Shamsuddin
solehah awak juga boleh potong..cepat...cik nur bg peluang...!

9n0L4 said...

deqla, cepat potong ciknur. hee.

@ deqla manjew said...

deqla dpt header pun da cukop bgs da...nk sgt header!!!

Solehah Shamsuddin said...

waa...semput kejar dua org di atas ni..waa penat2..Atopupbiz reload dan Yana Libra bg sy semput suda..kikiki..terasa nk kejar,tp ase mcm suda semput skrg..eden jauh ketinggalan..

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink