guest

UPDATE GROUP SEGAR FOLLOWER

ASSALAMMUALAIKUM W.B.T.


Alhamdulillah muncul juga akhirnya bersama entri ini setelah menyepi diri seketika..ngee. apa khabar sahabat2 maya ku ?sihat?

Entri ni adalah update untuk GROUP SEGAR FOLLOWER.untuk pengetahuan ahli2 group, sebelum ini ahli group adalah seramai 21 orang kan?baru2 ini saya ada maklumkan tentang penambahan ahli group seramai 5 orang lagi kan?bagi yang terlepas sila baca entri ini
4 HARI SUNYI TANPA BERITA ,KEMANAKAH? .


Jadi disini inggin saya maklumkan pada semua bahawa setakat ini ada 2 orang yang lapor diri.jadi masih ada 3 kekosongan,seorang perempuan dan dua orang lelaki.So ahli group sudah bertambah kepada 23 orang.

Ahli group, kalau ada cadangan sesiapa yang nak dimasukkan kedalam senarai ahli sila maklumkan kepada saya,dan pastikan orang yang hendak dicalonkan tahu tentang perkara ini.boleh?ngeeee..

Kemungkinan selepas ini, tidak ada penambahan ahli lagi,cukup setakat ini iaitu seramai 26 orang.boleh terima?hihi.

So sesiapa yang berminat,sila maklumkan cepat.setakat komen sahaja tanpa menyatakan keingginan untuk turut serta,tidak akan disahkan sebagai ahli.haraf maklum. :)



Ini adalah senarai ahli setakat ini dengan penambahan dua orang blogger


0.ARINA SHAMSUL
1 AUTOPUBIZ RELOAD
2.MISS BANU
3.AINE AINUN
4.DIEYNA
5.YANA LIBRA
6.DEQLA MANJEW
7.9NOL4
8.MS VELENTINE
9.CIK NUR
10.CHIC NA
11.LELAMAISARA
12.ETUZA.
13.SWEET HONESTY.
14.AYUNI
15.MISYA MIALEN
16.CIK AINI LAVENDER
17.SOLEHAH SHAMSUDIN
18.DYABUNGA
19.MZHANY

20.CENDOL
21.M@W@R Q@SeH
22.CIK PENGUIN_SOLEHAH

23. ??
24. ??
25. ??

WANTED
!!!!!

2 ORANG LELAKI DAN SEORANG PEREMPUAN :)


-Sekian Terima Kasih-

21 comments:

etuza said...

Harap2 ada yang blog male nak join ya. Masih terunggul Pesona blog dalam rangaian ini. Terima kasih percaya kepada blog Pesona.

etuza said...

Sangat menyokong...syabas masih bertahan. cuma masa agak terhad nak round semua ya..apapun pasi ada masa nak ziarah..itu pasti.

Aine Ainun said...

Ckupla tu 26,
buat ms ni x dptla lg nk masukan dlam bloglist ekk,
lappy xdak..pakai hp xbleh..;)

harap bertenang..hehe

~Sweet Honesty~ said...

jom terjahhhh!!

Dieyna said...

nak update bloglist ngan diorang laa... hehe welcome to our club... hehe

Ayuni said...

hm, klau sye nk cadangkn bleh x?

Solehah Shamsuddin said...

akak,solehah akan update senarai baru group ni kalau betul2 dah cukup penambahan 5 org lagi ye.Peace~!!! ^_^

aizu's life said...

salam.. cmner nk join??? huhu

@ deqla manjew said...

huhu... deqla udah follow dorang... ada tak sape2 lg yg deqla lom follow..tlg bgtaw eh...bila da 1 group ni, jgn la lupa follow2 dan singgah blog eh...baru la ukhwah tu sentiasa terjalin...salam kenal buat geng baru!! :)

Yana Libra said...

wah..kak mawar qaseh ..hehe~~ :D

Miss BaNu said...

okey nk follow diorang nih..group segar follower semuanya ramah tamah harap ahli2baru groupsegar nih pun begitu juga..

lelamaisara said...

Selamat datang ke group segar follower...

M@W@R Q@SeH said...

ehhh sy tersenarai ye...terima kasih semua...sy dh msukkn dlm bloglist cuma 9NOL4 & Solehah Shamsudin sy xdpt add..nape ye?...sy akan follow ahli group ni nnt...ada yg mmg sy dh follow...epy blogging :)

Harun Ar said...

Assalamu Alaikum....
Visiting...

Solehah Shamsuddin said...

erkk bleh la..cbe tanya yg len yg dh leh msukkan nama sy dlm bloglist..

dyabunga said...

dya baru nk terjah..haha

Solehah Shamsuddin said...

oh xpe kak..ni entry nye =)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/03/permintaan-untuk-pemenang-top-5-dari.html

are_lin@yu said...

caman nak join..huhu

9n0L4 said...

sudah update bloglist! ;)

Chic Na said...

sis, mana lg 3 org ahli baru? xsabar nk berkenalan. :)

Syahidah Fadilah said...

nk join jgk grup ni, cane ek? hehe

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink