guest

WAHAI FOLLOWER2 SETIAKU..SILA BACA ENTRI INI ..PLEASE..

OK,memandangkan saya ada buat penguguman semalam tentang saya nak bagi hadiah setiap hujung bulan pada follower2 setia saya.untuk pengetahuan lanjut sila baca ENTRI ini.di sini saya nak bagitahu tidak jadi!!...CANCEL!!

Eh..eh!! tidak2..joke ok joke,ala mula naik hangin la tu.hahaha.anyonynyo.senyum skit.ngee..bukan batal,sebenarnya nak bagitahu perkara ni:

SAYA SUDAH PASANG WIDGET RECENT VISITOR DAN TOP 10 MEMBER
.cuba jeling skit belah kiri tu,nampak dak?hihi..hah!tujuannya untuk menyenangkan saya count berapa kali korang datang skodeng sini..nge3..

Tapi setelah mengkaji..widget tu tak dapat kesan follower2 setia saya yang dah lama jadi follower saya,melainkan kena LOG MASUK rakan google di follower tu sekali lagi,jangan risau,tidak akan jadi double la.korang satu je pun sebab sebelum ni,dah member kan?hehehe.



klik yang dibulat merah tu,pas tu pilih mana log masuk yang kamu dah ada akaun.

so boleh kan?1 kali je buat.pas tu korang akan masuk senarai dah.pas tu dah dapat kesan korang visit berapa kali..senang skit kerja saya kan.lagipun nampak adil,betul dak?tapi bahagian komen terbanyak dan terbaik saya yang hitung2 sendiri..so jumlah komen tu nanti akan saya paparkan..jangan risau saya adil dan saksama ye ..ahaks :P.

SO minta kerjasama dari kamu ye sayang2ku,nak terpilih dak?hahaha..kalau nak biar susah2 skit ye..boleh?boleh ke?ngeee.

ok,semoga kamu terpilih.. ngeeee :)
baca syarat2 pemilihan follower terbaik tu ye sayang..ahaks.;p



-Sekian Terima Kasih-

26 comments:

Masz Sidek said...

ooo.... baru tahu kena log masuk dulu...
sy selalu main masuk jer... hehehe...

Ms Velentine said...

kerjasama drpd semua amatlah dihargai..begitukah mama arina..hehehe...larik...

charmyiex said...

hehe..betol la..charm pun msuk gtu je dr dashboard bila ada yg update blog..terjah dr dashboard jek..

Dieyna said...

selalu masuk sini.. baru perasan rupanya tak follow lagi hehe.. lepas ni kena kerap masuk laa sebab nak adioh hahaha...

eima-caa said...

LOL..kena log in ke??;)

takpe la..kta rajin komen..;P

Yana Libra said...

camtu eh? baru tau..hehe~ :p

Cik Nur said...

waah..dah cukup lengkap semuanya ni ha.. bgus tol la mama alesya ni.. senyum sikitt..!

^__^

kayyana said...

wah.. ada kemajuan nih.. heheheh.. bgus bgus..

kayyana said...

saya akan terus menyokong kamu.. hehehhe..

kayyana said...

alamak.. mcm tak jadi jerk..

kayyana said...

ok.. dah jadi dah.. hehehe..

sue zainun said...

ooo kena log in dulu..

Norlida Ramli said...

hehe...rjn la mama tomey ni ..
nak jgk adiah..weeee ~

kna slalu dtg nih hehe ^^

deqla manjew said...

deqla dah jlnkan tugas.. bertindak mengikut arahan.. hihi..

atopupbiz reload said...

rina ada dpt kn topup yg ayu msuk pg td ? ..

atopupbiz reload said...

rina ada dpt kn topup yg ayu msuk pg td ? ..

Nana said...

oo seriuss ke...xtahu pun saye

deqla manjew said...

deqla ingatkan setiap kali masok blog mama kene log in..hihi...owhh...skali jew rupanya..terlebeh rjn lak deqla ni kan... :p

[ wanni ] said...

jenguk-jenguk blog mama sambil kelip-kelip mata~ sokong apa yang mama buat ni~ :D

etuza said...

Adui, sudah ada tu top 10, tak apa la ya, datang jenguk..membaca dan tengok header cukuplah..apapun nak juga header dari Bunga ..hebat.Tq peluang ini..agaknya siapalah tu ya..

FeezaEadi said...

very nice blog...suka sgt..follow sy jg yer...TQ

Cik Rose Cute said...

MEMANG RAJIN BETUL....NAK PUASKAN HATI BLOGGER YANG MELAWAT SINI...HIHIHI GOOD LUCK MAMA ARINA..

Yana_Nana21 said...

ohh macam tuuu ...

Yumida said...

salam...join group GSF tu..bila lg akan dibuka? Sy lom join lg...rugi la rasanya..mcm bez, meriah jer korang....

Nyue said...

nyue pon bru tahu..ahahahaha

dEdEQ dE wIshEs said...

MAMA .. KITE XPAT JUIN KOT .. NK UN9 UN BERTUMBUK NAN ADIK DLU NK KAI LAPPY .. HAHAHA .. KASI KAT KAWAN2 LA DLU .. EKEKE

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink