guest

SENARAI PENGILIRAN BANNER.

ASSALAMMUALAIKUM..

ALHAMDULILLAH...


Seperti yang saya janjikan hari ini saya akan umumkan senarai pengiliran banner mengikut turutan komen di ENTRI INI"

So,ini adalah senarainya.

3.Wanieys 
10.cendol
13. etuza

Cuma ada 27 ahli yang datang komen.yang lain? bz kot..atau kurang berminat..:)
ok pengiliran ini akan bermula petang ini.

Caranya -caranya

Copy kod banner 3 ahli yang terawal dan letak di blog kamu.simpan la mana2 tapi jangan la main sorok2 lak ye..ngee.selepas 3 hari tukar lagi dengan 3 ahli yang lain pulak,begitulah seterusnya pengiliran berlaku.

Masa minimum adalah 3 hari,namun itu terpulang dengan pemilik blog,mana tahu dia nak 1 bulan publish banner kamu tu kan? beruntung la ..hehehe.

Contoh

Hari ini saya letak banner Arina Shamsul,Misya Mialen danWanieys .Selepas 3 hari saya gantikan banner mereka dengan banner Cik Penguin_Solehah,Rohani Hashim dan Si Matatajam 
begitulah seterusnya.bila sudah sampai yang last..ulang lagi..:)

ada faham disitu?ngeee..

Tapi tiada paksaan ok..kalau korang dah bosan tempek2 banner ni,dan nak tarik diri,maklumkan dengan mama ok :) nanti mama buat penyelengaraan semula :)

sekian..

 



-Sekian Terima Kasih-

40 comments:

dyabunga said...

mlm karang dya buat..dya suka num 17..mama arina ni mcm tau je..hihih

fieda said...

seronok kalau dapat join..

fizafantagirO said...

ehhh , mana nma sy xde nih ? hiksss gurau je :p

are_lin@yu said...

mama ayu tak da banner lg..tp blh ja ayu ikt giliran tu..menarik jgk..nini..nti ayu masuk kn..terjah cri cara kt blog maam dlu..hehe

Mrs Velentine said...

ok..

Mrs Velentine said...

miesya mielan punya kod banner nda dpt copy..huhu

anisalya said...

siapa yang tak respon tu? meh ketuk lutut dia 2x setengah...

Wanieys said...

ok mama roger n out hihihihi

Yumida said...

no. 19 :)

Aine Ainun said...

Mama...
AA xde banner la...
Nama AA da termasuk tu...hehe

izan mama mia said...

sedang dalam proses memasukkan..nnt cek ler..hihi

Masha Meisters said...

hehe....dah mula nampaknyer....hihi....mama! ada permintaan dan mintak pertimbangan yang arif....hehe...jangan mare!

>boleh tak kalau kite exchange sampai seminggu...3 hari tu mcm singkat sgt sebab kadang2 Masha xdapat nak online sbb bz...nanti takut kecorotan la pulak....heheheheh....mengada2 lak aku ni kan....kikiki....

mama kalau marah nanti masha jual mama kat farmasi jadi ubat....hahahahahah :)

Chic Na said...

faham cikgu. cik na nak letak seminggu boleh? hehe.. lama sket. :)

❤Kamsiah❤ said...

selamat tempek menempek la ya..:)

LYAfrina said...

owhh..lya byk tlps entri.. apa2 pon gud luck semua..

~Sweet Honesty~ said...

hokey bosss...

~Sweet Honesty~ said...

banner c misya xda pula ne..

cendol said...

ohooo okayyyy puan!

cendol said...

mane misya malien punye kod?
takde pn kat belog dia.

Cik Aini said...

baek boss..
mesej phm.hehehehe

dEdEQ dE wIshEs said...

BESTNYE .. WAAA .. BESTNYE ..

Deqla manjew said...

deqla banner 15 dtg melapor diri...hihi... sorry terlewat sikit bos...maklum la kureng sihat...ok2..deqla menurut perintah... deqla pasang banner 3 teratas dulu ya...rojer n out! =)

Si Matatajam said...

Penggiliran kedua.......Banner mama mmg dah ada kat my blog. Cuma nak tambah lagi dua...

Si Matatajam said...

Mama banner misya Milan takdak kat blog dia...Camna nak amik...

Boni Kacak said...

namo marah2 mama arina.. hehehe.. nanti hilang muka yaang comel tu..hehehe

Che Rosliza Che mat said...

god luck untuk ahli GSF...ya..

rieda_ffya said...

name kite bile nak naik mama?

Miss BaNu said...

okeyyyyy akan dimasukkan nanti

dEdEQ dE wIshEs said...

MAMA .. DEDEQ AMIK BANNER MAMA ..

etuza said...

yg ke 13..harap2 tak melepas, macamana agaknya banner tu, sebab biasanya famle .tq

Cik Penguin_Solehah said...

baru siap pasang ^_^ #haha,mmg pun. Pastinya akan merindui hari koku di smkak nanti.. Btw,ubat pahit lah sebab tu takut,haha=p

Aine Ainun said...

help help help helpppppppppppppppp....
sambil jerit kuat-kuat...ehehehhehe

AA tak dapat copy misya mialen punye banner...
tak boleh copy da...
cane ? Cane??

wan nurul hezrina said...

roger..mlm kang nurul buek yoo

Cinta Misteri said...

e'ehhh...CiM yg lambat pown kena nombr 12? tapi camner tue kalau CiM nak masukkan jer semua? nanti kalau sesenang CiM tukar2kan giliran...idakler asyik Mama jer duk ka atas. sesekali kenalah duk bawah skit....hehehehe okey tak??

9n0L4 said...

baru stat 3 yg awal tu semalam. hee. ;)

Dieyna said...

KETINGGALAN KERETAPI AKAK NI.. AKAK DAH BUAT DAH..

N.Aima K said...

assalamualaikum mama arina..

nah maaflah sebab x perasan entry yang lepas..patutlah saya hairan kenapa geng gsf tempek banner..so kalau yg slow mcm saya ni masih boleh join ka..?

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Group kak arina memang laku yee , huhuu:)

Ayuni said...

ala, xde dlm senarai tp xpe, sye letak je banner semua....

kayyana said...

klu nama takde dalam senarai mcmne ek?

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink