guest

PENGARUH UPIN IPIN

Assalammualaikum w.b.t


putera sado mama ni,kalau dah upin ipin yang tengah main..amboii..
kamera ko tak layan ye..takpe 




Ok,fine mungkin tak cukup dekat..panjat la nak..mama bagi can 2 minit..pas ni kena turun lew..taknak turun gak,mama off tv.nnt cermin mata berlapis2 

(ノ ︵╰ヾ )





tahu tak buat apa tu? itu cubaan mencium upin 
tapi upin taknak..hakhakhak
 O(≧▽≦)O

Ni kira pengaruh la ni kan? ce komen 
-(=´‿ 0〃)ヾ

______________END______________



pesanan utk putera mama:
Waktu ni anak mama umur 1tahun 6bulan suka sangat panjat2,panjat2 tu bukan tak boleh,tapi kena selalu berhati2 ye sayang..
we love u..muah!



-Sekian Terima Kasih-

SIBUK !!



Macamana mahu mulakan cerita ni aaa..kebas pulak idea ni..
 O(≧▽≦)O

macamana mahu explain dengan engko ni..kesibukan yang melanda diriku tiga minggu sebelum ni..panjang sangat untuk diceritakan semula
sibuk telampau..ahakss..


Actually,adik second kawin,kawin dengan orang sekinchan kuala selangor tu la yang sibuk telampau tu..sudah tu kakak sulung ni la yang kena prepare semua hantaran dan segala bagai..atoiii..

family pulak datang dari sabah,sambil tu holiday sekali la di semenanjung malaysia,makanya diri ini lah yang jadi pemandu pelancongnya..

maaf ye ahli2 Wassap blogger team,tak sempat update dan terjah blog korang minggu2 yang lalu..tapi semua entry korang mama dah terjah tadi 
(≧‿ ≦)✿

pasangan mempelai..perempuan tu adik ipar  lelaki tu adik..

moga jodoh dan kebahagiaan mereka berkekalan dunia akhirat.amin.


-Sekian Terima Kasih-

WAJAH BARU BLOG 2015




Alhamdulillah, 
setelah berhempas pulas garu rambut  sampai kembang,duduk sampai punggung berkerak,akhirnya berjaya juga menukar layout blog ku ini..perghhhh..bukan mudah apatah lagi senang..eh? 

mana tidaknya,sudah dua tahun
 tidak berjumpa cording..semua hampir cerna dalam ingatan .untuk pulihkan semula bukannya mudah..
terpaksa menangis tanpa airmata..
(ノ ︵╰ヾ )

seee..dapat bayang tak?payah kan? ahaksss..

Yang tertera sekarang inilah layout barunya.komen please..

Yang sebelum ni,yang ini.mana lagi okey?



Hampir dua tahun layout ini berjasa disini.maksudnya inilah layout paling lama bertapak di blog ini..syabas betty!

mana lagi ko suka? 

(≧‿ ≦)✿


-Sekian Terima Kasih-

HAHAHA MACAM MACAM LA


Hari ini kisah subuh 01.6.2015. satu rumah mama pusing2 cari selipar dapur,cek setiap pelusuk,mana tau tersorok kat mana-mana semalam kan..

tetiba..

hah!! tu diaaa..

⊙ㅅ ⊙〃


hahaha..tak sangka ye..selipar nyorok dalam beg.tau tak beg tu beg sapa?tu beg kerja en.suami..kihkihkih.





rasa-rasa sapa punya kerja ni? 
sapa lagi kan? puteri sorang tu la..
puteri super cute mama ..hahaha
Allah..
macam2..

this is fun sayang.. 
(*^3^)/ ~~♡


-Sekian Terima Kasih-

PALING MANANG



Apa manang?ada yang dah mula blur ke?haha..fine! tak lawak.tettt! 
⊙ㅅ ⊙〃

its ok meh,nak terangkan skit.
manang itu orang sabah bilang "menang " beza "A" dengan "e" je pun.. 
 O(≧▽≦)O

paling manang means paling menang...macam pelik kan? tapi harus tahu itu adalah semacam satu treadmark bila bercakap buat orang orang sabah, macam juga "buli bah kalau kau"
pernah dengar kan?
 O(≧▽≦)O

So nak dikaitkan dengan cerita,apa yang paling manang subuh2 buta ni?
aku charge ipad dari semalam cucuk wayar,tapi soket utama tak "on"
uwaaaa (╥﹏ ╥)

geram tau! dah la lama nak kena tunggu,huh!! 
nak tempeleng soket tu ke? nak tempeleng kepala ni? supaya beringat sikit kan? hahaha
≧﹏ ≦❁

dah "on" dah..tu nak kena tunggu tigapat jam lagi la tu baru full charge.saya memang disiplin skit kalau bab2 jaga gadjet ni..kalau charge belum full saya tak akan cabut.tau kan? kenapa?
ahaksss..

-(=´‿ 0〃)ヾ


-Sekian Terima Kasih-

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink