guest

GENG SEGAR FOLLOWER (GSF)

ASSALAMMUALAIKUM

ALHAMDULILLAH..

GENG SEGAR FOLLOWER atau singkatannya GSF adalah satu team  BLOGGER TERPILIH yang senentiasa segar dan aktif dalam dunia blogging.Team ini ditubuhkan pada 19 mac 2012.Yang Diangotai oleh 45 orang ahli setakat ni dan diketuai oleh ARINA SHAMSUL pemilik blog BUNGA HATI MAMA.

Team kami adalah berbeza dengan team2 yang lain dimana kami senentiasa bersatu hati dari segi cadangan dan pendapat untuk memajukan blog2 kami..kalau sebelum menyertai GSF,blog saya sendiri memang sunyi sepi,entri pun belum tentu ada yang datang baca,tetapi setelah tertubuhnya GSF ,maka kini tidak lagi..blog2 kami sudah semakin meriah seperti sambutan hari MERDEKA!!!hehek... komen2 yang membina dan mencuit hati senentiasa ada.trafik pun naik ..alhamdulillah :)

Untuk menyertai GSF bukanya mudah sebenarnya,ada tapisan yang perlu dilakukan,kerana kami mengutamakan FOLLOWER2 YANG SEGAR SAHAJA.kalau dilihat pada nama pun sudah memadai GENG SEGAR FOLLOWER.

Penyertaan bukan ada setiap masa tetapi sebaliknya selepas pebincangan ahli dibuat.setelah dipersetujui semua,maka ARINA SHAMSUL akan mengungumkan ADA PENAMBAHAN AHLI.tetapi penambahan itupun diatas pencalonan yang diajukan oleh ahli2 GSF.maksudnya ahli GSF yang sedia ada akan mencalonkan blogger mana yang harus masuk.so disitu pandai2 la kamu merapatkan diri dengan ahli2 yang ada ni ok..mana tahu nanti nama kamu akan dicalonkan oleh mereka..hehehe.

Kenapa penyertaan GSF perlu begitu?mesti ahli yang mencalonkan?..sebab ada kes,waktu nak join bukan main xcited,tapi selepas tersenarai tidak pedulikan ahli lain,maksudnya dia aktif tetapi tak hiraukan pun ahli lain,TIDAK MENGHADIRKAN DIRI KE BLOG AHLI LAIN,so that why pemilihan berdasarkan cara itu. :)


 Penguguran ahli pun akan dilakukan jika ada ahli yang tidak aktif bermingu2 dan berbulan2 tanpa sebab yang munasabah.so pastikan kami tahu kemana anda menghilang untuk mengelakkan sebarang syak wasangka..hehe.kerana kami mementingkan follower yang aktif dan berkualiti :)SENARAI AHLI GSF  YANG SAH.

33.Ayu


"KITA MAJU DAN BERJAYA BERSAMA :)"

ENTRI BERKAITAN GENG SEGAR FOLLOWER

-Sekian Terima Kasih-

COPYRIGHT,DOODLE, AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY ARINA SHAMSUL wink